7 dolog amit soha ne mondj a párod elött!

Tagadhatnánk, de nem igaz, hogy előző párunkat soha nem hasonlítjuk az újhoz. Akarva-akaratlanul is megfordul a fejünkben, hogy az ex hogyan is csinált dolgokat, merre jártunk vele

csok

Persze ezt tudjuk, hogy magunkban kell tartani, mert nagyon rosszul esik a másiknak egy ilyen hasonlítgatás, ám előfordul, hogy kicsúszik a szánkon egy-egy ilyen mondat. Igyekezz lezárni az előző kapcsolatodat és ne szaladj bele az alábbi hibákba.

Nézzük, milyen ex-tabuk vannak a párod előtt!

1. Sose mondd, hogy az exedben mit szerettél bele kívül-belül.

2. Ne nosztalgiázz, ha elmentek például a korábbi randi helyszínek előtt.

3. Ne erőltesd a párodra azokat a programokat, amelyek egyértelműen a korábbi szerelmedhez tartoznak.

4. Felesleges azt összevetni, hogy a jelenlegi és a korábbi párodnak milyen kedvencei voltak, milyen zenét, stílust vagy éppen cipőmárkát kedvelt. Minden ember attól egyéniség, hogy nem hasonlít a másikhoz.

5. Az exed baráti köre is eszedbe juthat, de ne sírd vissza őket sem. Új fejezetet nyitottál az életedben, lépj tovább, és ne azokra gondolj, akik már kiléptek az életedből.

6. A személyes becenevek nagyon intim dolgok egy kapcsolaton belül.  Eszedbe se jusson ugyanúgy nevezni a párod, mint az előzőt.

7. Soha ne hasonlítsd össze őket a szexualitás terén, ez szinte ?válóok? lehet.

Miért esik rosszul a párodnak, ha az exedhez hasonlítod? Mert akaratlanul is ?megidézed? őt közétek, holott már túl kellene rajta lépned, és arra a személyre koncentrálni, aki a jelent, sőt, a jövőt jelenti számodra.

Ugye te sem örülnél, ha a párod az exéhez hasonlítana?

Hozzászólások:

3 thoughts on “7 dolog amit soha ne mondj a párod elött!”

Comments are closed.