Szerelemmel a betegség ellen

Imádom a munkám, mert általa olyan érdekes emberekkel és sorsokkal hoz össze az élet, ami keveseknek adatik meg. Ezúttal egy olyan párral volt alkalmam találkozni, akik boldogságban és szerelemben, közösen hoztak létre egy sikeres vállalkozást, melynek hátterében egy súlyos betegség állt.

Szerelemmel-a-betegseg-ellen_e7adc176359fbb1f47862532b949101b

Beáról és Ignácról süt a szerelem, és az egymás iránti odaadás, de amellett, hogy a magánéletben egymás társai, az üzletben is példaértékűen működnek együtt. Furcsán hangozhat, de az életüket egy közétkezdében megevett, import, hámozatlan uborkából készült tzatziki változtatta meg, méghozzá gyökeresen. Bea a tzatzikivel ugyanis egy olyan parazitát fogyasztott el, ami emésztőrendszeri problémákat okoz, de kezeletlen állapotban megtámadja a májat és az agyat, végül halálos is lehet. A krónikus fájdalmakkal járó betegségnek külső jelei is voltak, a fiatal nő bőrét vöröslő, fájó foltok borították el, melyre csak a kamillás borogatás jelentett gyógyírt. Sem a boltokban kapható hagyományos kozmetikumok, sem gyógyszertári társaik nem enyhítették a hirtelen elhatalmasodó tüneteket, így Bea úgy döntött, hogy saját kezébe veszi az irányítást, és a természet segítségével megoldást talál a betegségére. Tanult, olvasott, kutatott, és kezdetben magának, majd a családjának és barátainak is kizárólag természetes hatóanyagokból készült kozmetikumokat kezdett el készíteni, melyek ápolják a bőrt, kisimítják a hajat, és enyhítik a különféle bőrbetegségek tüneteit. Természetesen mindketten azt vallják férjével, hogy a legtöbb betegségeknek az okát először magunkban kell keresni, és gyógymódot találni rá, de a külső tünetek kezelését, enyhítését sem lehet figyelmen kívül hagyni.

Szerelemmel-a-betegseg-ellen_2219a6b83e4c197a3b9a99a225419cb9

Az internet, kuruzslók, és fénylátók világában gondolhatnánk, hogy egy újabb szemfényvesztő csoda-termékcsaláddal találjuk szemben magunkat, de azOrganiclinic márkát viselő termékek mára már bizonyítottak. Az OrganiClinic portfólió olyan méreganyagmentes, természetes forrásból származó alapanyagok különleges kompozíciói, amelyek a tudatosan élők fürdőszobájából nem hiányozhatnak. Beáék amellett, hogy próbálták a lehető legtisztább kompozíciókat előállítani, az is cél volt, hogy a kozmetikumok olyan élményt nyújtsanak, amelyekhez az utóbbi évtizedekben hozzászoktunk, tehát a hajbalzsam ne csak egy kellemetlen illatú, krémes állagú valami legyen, ami elnehezíti a hajat, hanem hasonló élményt nyújtson, illatosan símuljon végig a hajon és bontsa ki azt, úgy, mint a szintetikus alapanyagokból készült káros szilikonos hajbalzsamok, vagy, hogy egy fürdőkrém tényleg krémesen habozzon és tényleg ápolja a bőrt. Manapság a szappangyártás reneszánszát éli, de mivel Bea bőre nem viseli el a szappant, sem annak az illatosítására használt illóolajakat, így a szappan kimarad az OrganiClinic portfóliójából. Bea folymatosan dolgozik szakmai csapattal a háttérben új termékek kompozícióin, így márciusban 9 új termékkel bővül a portfólió, főként a baba-mama vonalon és a ránctalanítás területén, de tervezik a gyógyhatású krémek  és smink termékek bevezetését is. Az OrganiClinic gyakorlatilag a pár saját gyereke, hiszen  a termék formulák Bea fejében születnek és megalkotásukban is gyökeres részt vállal, de a design minden egyes eleme Ignác kezéhez fűződik. Ő rajzolja a termékcímkéket, tulajdonképpen az összes grafikai elemet ő készíti.

 

Az OrganiClinic szerelemből született, melynek célja kezdetben az öngyógyítás volt, de miután a krémek a családnak, barátoknak is beváltak, a pár úgy döntött, hogy megosztja ezt másokkal is.  Mára nem csak nők, és a Beához hasonló betegségben szenvedők találnak problémájukra megoldást az Organiclinic széles termékpalettáján, hanem férfiak, babák, kismamák, ekcémások, érzékeny bőrűek, de azok is, akik bőrüket csak természetes anyagokból készült termékekkel szeretnék ápolni és tisztítani.

Hozzászólások: