Hogyan lépnek félre a nők és miként csalnak a férfiak?

Miért csal a két különböző nem, hogyan csinálják, van-e értelme a házasságnak csalás után?

kep-forrasa-www-szatmar-ro_303933

Létezik egy olyan elmélet, amely szerint a férfiak gyakrabban félrelépnek, mint a nők. Azonban van néhány olyan tanulmány, amely megtagadja ezt, ugyanis kimutatták, hogy növekszik azon férjhez ment nők száma, akik házasságuk mellett mással is kapcsolatot létesítenek, ahhoz, hogy kielégítsék igényeiket, nem gondolván az esetleges válásra.

 

Összesen száz, 35 és 45 év közötti nőt vizsgáltak a kutatók egy társkereső oldalon, 67 százalékuk pedig kalandot kerestek. Meglepő módon, a vizsgált személyek kalandokba akartak bekapcsolódni, azonban a válás szóba sem jött. Mindegyikük kijelentette, hogy nem szeretné elhagyni házastársát, csak szenvedélyt keresnek.

 

Az egyik elmélet szerint a nők megunják a rutinos házasságot, és szükségét érzik annak, hogy értékeljék és csodálják őket. Jane Greer szakértő szerint keresik a szőke herceget, aki majd királynőként értékeli őket. A nők többsége egyetlen férfi karjai között kap menedéket.

 

Ezzel szemben a férfiak viszonyai nemcsak egy nőre korlátozódnak. Ők több, különböző nővel létesítenek kapcsolatot, ahhoz, hogy kirekesszék az érzelmeket, és kikerüljék azokat a helyzeteket, amelyekben arra kérik, hogy hagyják el feleségüket.

 

Emiatt a mai, modern világ embere felteszi a kérdést, hogy érdemes hagyományos házasságban élni? Figyelembe véve, hogy rendkívül megnőtt a válások, de főképpen a házasságban történő félrelépések száma, a szakértők szerint a modell ? amely szerint csak egyetlen partnert szerethetünk és csak vele szeretkezhetünk ? kudarcot vallott.

 

Jane Greer úgy véli, hogy ha sikerül felépíteni egy közös történetet, a kölcsönös támogatást, illetve hasonló családi elképzelésekkel rendelkeznek, az emberek képesek szilárd kapcsolatokat létesíteni partnereikkel. A szakértő véleménye szerint el lehet kerülni a házasságban fellépő monotóniát, a kalandokat, ha megértők vagyunk társunkkal és meghallgatjuk őt.

Hozzászólások: