Számold ki, milyen színű az aurád ? Meg fogsz lepődni, mi mindent nem tudtál önmagadról

Az aura az ember testét körülvevő, szabad szemmel láthatatlan, különböző színű és vastagságú rétegekből álló, állandóan változó nagyságú és sűrűségű energiaburok. A színe ? ami mindenkinek más ? kulcsot ad az illető egyéniségének, hangulatának megértéséhez. Szeretnéd tudni, neked milyen az aurád? Elmondjuk, hogyan állapíthatod meg, és egy kis személyiségelemzést is adunk!

248-300x270

Hogyan határozd meg az aurád színét?
Az aura színének meghatározására sokféle módszer létezik. A legismertebb az aurafotózás, ám ha nem akarsz elmenni egy ilyen ?vizsgálatra?, akkor jó hírünk van: a numerológia, azon belül is az életutad számának segítségével saját magad is megállapíthatod, milyen szín tartozik hozzád.

Az életutat a teljes születési dátumodban szereplő számjegyek összege adja. Tegyük fel, hogy egy 1987. március 17-én született személy színét szeretnénk meghatározni. Ebben az esetben a számokat a következő képen adjuk össze:

3 (hónap) + 17 (nap) + 1987 (év) = 2007

Az összegből (2007) egyetlen számot kell kapnunk úgy, hogy a számjegyeket összeadjuk: 2+0+0+7 = 9

A numerológiában, minden szám egy bizonyos színnel van összefüggésben, az alábbi táblázat alapján a 9-es a bronz színű aurát jelzi.

Íme, az aura-színek és a hozzájuk tartozó számok:
1 ? Vörös
2 ? Narancssárga
3 ? Sárga
4 ? Zöld
5 ? Kék
6 ? Indigókék
7 ? Lila
8 ? Rózsaszín
9 ? Bronz
10 ? Ezüst
11 ? Arany

Vörös
Ha vörös az aurád, akkor energetikus, tüzes és izgalmas személyiség vagy, aki mindig új kalandok után kutat. Számodra bármi jöhet, ami extrém és szokatlan. Bár könnyen dühbe gurulsz, és elveszted a türelmed, a barátaidra mindig szakítasz időt, és soha nem spórolsz az energiáddal, ha róluk van szó. Testileg nagyon erős vagy, nem hagyod, hogy bármilyen betegség könnyen ledöntsön a lábadról. Felvállalod a véleményed ahelyett, hogy köntörfalaznál, nem félsz másoktól. Ha versenyről van szó, szeretsz mindig első lenni ? utálsz veszíteni, és nem igazán tudsz csapatban dolgozni.

Narancssárga
Igazi közösségi ember vagy, aki híresen nagylelkű, és imád társaságban lenni. Egyáltalán nem bánod, ha te vagy a figyelem középpontjában. Mivel jó emberismerő vagy, pontosan eltalálod, kinek milyen ajándékot kell venned. Őszinte, kedves személyiség vagy, ugyanakkor nagyon csábító is tudsz lenni ? ezzel veszed le az embereket a lábukról. Nagyon könnyű veled beszélgetni, így szinte lógnak rajtad a többiek, ha beültök valahová, esetleg elmentek szórakozni. Nem vagy képes sokáig haragot tartani, hamar megbocsátasz. Egyetlen hibád, hogy néha túlságosan gyorsan akarsz mindent elintézni ? lassíts, és inkább gondolkodj!

Sárga
Analitikus, logikus és nagyon intelligens ember vagy, akinek első helyen a tanulás, az új ismeretek szerzése áll. Valószínűleg kutatói, tanári pályán dolgozol, ahol másoknak is átadhatod, amit tudsz. Arra azonban vigyázz, hogy ne válj munkamániássá ? sajnos ez veled könnyen előfordulhat. Nem félsz az egyedülléttől, boldog vagy, ha magadban lehetsz. Briliáns kommunikátor vagy, és mindig biztos vagy abban, amit csinálsz. Nagyon jó megérzéseid vannak, könnyen kiismered az embereket. Megválogatod, kivel barátkozol, inkább olyan embereket keresel, akik intellektuálisan felvehetik veled a versenyt.

Zöld
Kreatív és keményen dolgozó emberként ismernek, aki mindenben a tökéletességre törekszik. Két lábbal állsz a földön, így nem álmodozol, tervezel fölöslegesen. Szereted azokat a hobbikat, ahol a kreativitásodat és a praktikusságodat is egyaránt hasznosíthatod: ilyen például a kertészkedés és a főzés. Igényes vagy magadra és jó szemed van a szépséghez, így se az öltözködésed, se az otthonod berendezése nem hagy kívánnivalót maga után. Biztonságot, stabilitást sugárzol, mindent jól átgondolsz, mielőtt döntenél. A barátaiddal mindig nagylelkű vagy és odaadó.

Kék/Indigókék
Erős személyiség vagy, a kommunikáció mestere. Minden olyan szakmában megállod a helyed, ahol magas szinten kell gondolkozni, kommunikálni. Remekül hozol döntéseket, mivel nem ijedsz meg a váratlan helyzetektől. Jó szervezőkészséggel rendelkezel, és az embereket is jól tudod irányítani. Ahhoz is megvan a képességed, hogy békét teremts az emberek között, és elsimítsd a konfliktusokat. Az őszinteséget, az egyenes kommunikációt mindennél többre becsülöd. Arra azért figyelj, hogy a magánéleted ne hanyagold el a munka kedvéért!

Lila
A lila aurával rendelkező emberek hihetetlenül érzékenyek, általában a szívükre, és nem az eszükre hallgatnak. Ha te is közéjük tartozol, akkor titokzatos és misztikus vagy, nem mindenkinek nyílsz meg. Az intuíció nagyon fontos számodra, szeretsz tanulni, felfedezni, a lélek mély bugyraiban kalandozni. A szerelemben ugyan nem vagy annyira szerencsés, de ha megtalálod a megfelelő embert, akkor ahhoz ragaszkodsz, ugyanúgy, ahogy a barátaidhoz. Szereted a természetet és az állatokat.

Rózsaszín
Imádod a természetet és szeretsz élni, szeretni. Nem tudsz betelni azzal az érzéssel, ha a családod, a barátaid vesznek körül, vagyis azok az emberek, akik közel állnak hozzád. Odafigyelsz a testedre: egészségesen étkezel, és rendszeresen mozogsz. Nálad kevés romantikusabb lélek van, egész életedben az igazit keresed, ahogy a szerelmes regények főhősei. Érzékeny vagy, nagyon odafigyelsz másokra, mindenkinek a sorsa képes megérinteni. Gyűlölöd az igazságtalanságot, a konfliktusokat és a szegénységet, ezért minden erőddel azon vagy, hogy a világ jobb hely legyen. Őszinte, kedves személyiséged miatt sok a ?rajongód?.

Bronz
A bronz aurával rendelkező emberek hihetetlenül önzetlen, humanitárius személyiségek, akik mindenkinek segítenek, még akkor is, ha nem kell. Büszke lehetsz magadra, ha neked is bronz, hiszen igazi családcentrikus, meleg, szerető ember vagy, aki házias, bújós, szeretetre vágyó. Mindennél fontosabb számodra a biztonság, amit nem az anyagiakkal, hanem inkább érzelmi alapon szeretnél megteremteni. Barátságosan viselkedsz, néha túlzottan is, így sokszor becsapnak, visszaélnek a kedvességeddel ? ezt semmiképpen se hagyd, légy éberebb!

Ezüst
Ezüst aurád van? A szerencse fia/lánya vagy, hiszen rengeteg jó tulajdonsággal áldott meg az élet. Intuitív vagy, érzékeny, praktikus, de a spirituális dolgoktól sem zárkózol el. Mivel jól kezeled az embereket, ügyesen tanítasz, vezetsz, adsz tanácsot, sokan fordulnak hozzád problémáikkal. Alkalmazkodó típus vagy, és gyorsan döntesz, így minden helyzetből képes vagy kihozni a legtöbbet. Kevés barátod van, nem engedsz közel magadhoz akárkit.

Arany
Nagyon művészi és hiú vagy, szereted a szépet, a luxust, a drága dolgokat. Sok esetben a külső fontosabb számodra, mint a belbecs. Noha nem szeretsz a középpontban lenni, társaságban szinte lubickolsz, hiszen itt tudod bezsebelni a legtöbb dicséretet. Nagyon jó hallgatónak ismernek, mindenki nyugalmat, biztonságot talál melletted. Rossz tulajdonságod, hogy nem bírod, ha kritizálnak, és hogy fölöslegesen nagylelkű vagy; drága ajándékokat veszel, sokat költesz, ha vendégeket fogadsz.

Hozzászólások:

One thought on “Számold ki, milyen színű az aurád ? Meg fogsz lepődni, mi mindent nem tudtál önmagadról”

Comments are closed.