Szabaduljunk meg a szervezetünkben felhalmozódó méreganyagoktól! Készítsünk hatékony talpkötést!

A talpra erősíthető méregtelenítő kötést először Japánban alkalmazták. Egész éjszakán át kellett viselni, hogy “kihúzza” a szervezetből a salak- és toxikus anyagokat. Akkor hatékony a kötés, ha reggelre sötét, barnás árnyalatúvá válik, ami nyilván azt is jelzi, hogy szervezetünkben eléggé sok méreganyag halmozódott fel az évek, hónapok folyamán, így talán ideje életmódunkon és étrendünkön változtatni, ha nem akarunk a idősebb éveinkben betegeskedni.

14571124860234_23680887714846_db

Nem véletlenül kell a kötést a talpra erősíteni, hiszen ezen a területen bőséges a vér- és nyirokkeringés, és ha nem mozgunk rendszeresen, akkor sok salakanyag felhalmozódhat az alsó végtagjainkban, így a talpunkban, a bokákban, a lábszárakban.
A következőkben leírjuk, hogy miként kell saját méregtelenítő talpkötést készíteni. Ezzelmegszabadulhatunk a magas vérnyomástól, a fejfájástól, a cukorbetegségtől, a depressziótól, az álmatlanságtól és jó pár fölösleges kilótól is.

Mire lesz szükségünk?

  • hagymára
  • fokhagymára
  • vízre
  • öntapadós gézkötésre
  • zoknira

Elkészítés:

Vékonyra szeleteljük fel a hagymát és fokhagymát. Ezután tegyünk oda egy edénybe vizet forrni, és ha már felfőtt, mehet bele a felszeletelt hagyma, fokhagyma. Hagyjuk forrni 10 percig. Ezután vegyük le az edényt a tűzről, 20 percet hagyjuk hűlni.
Ha ez megvolt, mártsuk bele a gézt a főzetbe, hogy benedvesedjen, de azért ne csöpögjön. Ezt követően erősítsük fel a talpunkra a kötést, húzzunk rá zoknit, és bújjunk ágyba. Reggel pedig vegyük le, és dobjuk el a méreganyagoktól hemzsegő talptapaszt.
Hozzászólások:

One thought on “Szabaduljunk meg a szervezetünkben felhalmozódó méreganyagoktól! Készítsünk hatékony talpkötést!”

Comments are closed.