Egy éves lett Meryem Uzerli kislánya

A népszerű török sorozat Hürrem szultánáját alakító sztár egy éve adott életet Lara névre keresztelt kislányának. A születésnapot babazsúrral ünnepelték, amiről a színésznő rengeteg képet posztolt közösségi oldalára.

image_10232831

Egy éve már, hogy a harmincegy éves Meryem Uzerli életet adott első gyermekének. E jeles alkalomból babazsúr keretein belül ünnepelték meg a kis Lara szülinapját. A Szulejmán színésznője sok-sok képet osztott meg közösségi oldalán az eseményről. A képeken minden vendég arany papírkalapot visel, még az ünnepelt plüss macija is.

A büszke anyuka egy hosszú üzenetben köszönte meg kislányának az elmúlt egy évet: “Larám… Szerelmem, életem beteljesülése, szívem, lélegzetem, mindenem! Egy éve érkeztél meg hozzám, és azóta annyi minden történt, annyi mindent megtapasztaltunk. Együtt sírtunk és nevettünk. Minden veled eltöltött másodperc feltétel nélküli szeretetben telt. Hálás vagyok Istennek, hogy itt vagy velem, és hogy engem választott! Köszönöm neked, hogy édesanyádnak fogadtál! Boldog születésnapot neked! Én vagyok a világ legboldogabb embere! Te vagy számomra a legnagyobb ajándék, Lara! Óvjon téged a Mindenható!”

Hozzászólások: