MEGCSALTA FÉRJÉT A SZULEJMÁN SZTÁRJA

Másfél éve ment férjhez, de már új férfi van Nur Aysan életében. Ráadásul a sorozat első szultánája még házassága ideje alatt lépett félre.

Derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy Nur Aysan, a Szulejmán című tévésorozat 34 éves sztárja bő egy évvel az esküvője után már a válást fontolgatja. Akkor még csak találgatni lehetett az okokról, mivel egyik fél sem nyilatkozott a témában. Azóta kiderült: a Mahidevran szultánáját alakító színésznő már el is vált Levent Veziroglutól, az életébe pedig szinte azonnal bekopogtatott az új szerelem. Sokak szerint házassága zátonyra futásához is hozzájárult a harmadik fél.

113866

Úgy tűnik, a valóságban Mahidevran szíve nem egyetlen férfiért dobog

 Ez már a második házassága volt, ezért a családja nagyon szerette volna, hogy jól sikerüljön, és ne legyen válás a vége. Sőt a férje környezetével is összebeszéltek, hogy hatással legyenek rájuk. Nem sikerült. Kudarc ez mindenkinek ? nyilatkozta a színésznő egyik közeli barátja, aki valószínűleg tudni vélte, hogy Musztafa herceg édesanyját alakító sztár már egy másik férfival bonyolódott viszonyba.

? Próbálták csendben intézni, sikerült is. Meglepő, hogy összejött, mert azt rebesgették, hogy az új férfi már akkor színre lépett, amikor még fel sem merült a válás ? árulta el egy neve elhallgatását kérő stábtag.
A színésznő szemmel láthatóan valóban nem búslakodik, boldogabb, mint valaha, noha az új párját még nem vállalta a nyilvánosság előtt. Ha kérdezik tőle, hogy van-e valakije, vagy úgy csinál, mint aki nem hallotta a kérdést, és elkezd másról beszélni, vagy simán elintézi annyival, hogy ő egyedül is boldog.

Forrás: http://borsonline.hu/20150815_megcsalta_ferjet_a_szulejman_sztarja

Hozzászólások:

2 thoughts on “MEGCSALTA FÉRJÉT A SZULEJMÁN SZTÁRJA”

Comments are closed.