Melyik napon születtél – ezért vagy vonzó a férfiak szemében

Születésed napja sok mindent elárul személyiségedről és adottságaidról is.

Te születésed dátuma milyen napra esett, ilyen vagy, és ettől vagy vonzó! Ha eddig nem tudtad most elolvashatod titkos vonzerőd gyökereit!

 

Hétfő

Ha hétfőn születtél, valószínűleg sok férfinak jelent vonzerőt a gondoskodó éned. Persze, ez nemcsak az élet gyakorlati területein igaz rád, hanem lelkiekben is. Különleges empátiád van, és örömödet leled benne, ha törődhetsz másokkal. Ezt a párod is nagyra értékeli.

14520574523921_10934984570397_db

Kedd

Ha kedden születtél, sok férfit csábít a lelkesedni vágyásod és a szenvedélyed. Nemcsak a szerelemben vagy temperamentumos, hanem a saját céljaid elérésébe is mindent beleadsz, ami tőled telik. Mindez különösen vonzóvá tesz a férfi szemében.

Szerda

Ha szerdán születtél, nagyon jó veled beszélgetni. A férfi élvezettel hallgatja az okfejtéseidet és örül annak, hogy őt is meghallgatod. Emellett valószínűleg olyan remek humorérzéked van, amilyennel nem mindenki büszkélkedhet. Mindezzel könnyen ellenállhatatlanná válhatsz a férfi számára.

Csütörtök

Ha csütörtökön születtél, nem kizárt, hogy hajlamos vagy a melankóliára. A férfi számára ezért a kissé ritka adomány, a mosolyod jelenti a legnagyobb vonzerőt. Ne spórolj hát vele, és tartsd észben, hogy a mosoly az egyik legerősebb szépítőszer.

Péntek

Ha pénteken születtél, csábító vénuszi energiák kísérik az életedet. Csupa érzéki báj és nőiesség vagy a férfi szemében, és úgy tűnik, remekül kihasználod az adottságaidat. Magabiztos vagy a flörtben is, és mindezzel sok férfit az ujjad köré csavarhatsz.

 

Szombat

Ha szombaton születtél, valószínűleg nem kis kihívást jelentesz a férfinak – ám talán épp ez csábítja a leginkább benned. Tartás van benned, ami némi keménységgel is párosul, és ez nehezen megszerezhetővé tesz. De vonzó a magabiztosságod is és az, hogy bizonyos kérdésekben hajthatatlan vagy.

Vasárnap

Ha vasárnap születtél, játékosságod és vidámságod megszínesíti a környezetedben lévők életét. A férfit különösen vonzza a kreativitásod, mellyel a nehéz problémákra is megoldást találsz, és az alkotókedved, mellyel kifejezed önmagad, és formába öntöd a mélyebb érzéseidet.

Hozzászólások: