Mutasd a szádat, megmondjuk, ki vagy!

 

Ajkaid formája, vastagsága és íve megmutatja a személyiségedet!

Ugyan a szem a lélek tükre, a szád formája, állása, vastagsága is árulkodik a személyiséged pozitívumairól-negatívumairól, illetve arról, hogy milyen az ‘ungabuna’ étvágyad.

sz2

Széles, fülig érő száj

 Ha akkora a mosolyod, hogy akár fogkrémreklámban is szerepelhetnél, akkor ezt a tulajdonságodat valószínűleg ki is használod. Egyszerűen habzsolod az élvezeteket ? de neked nem elég a jó, csakis a tökéletes kell. Nagyon határozott és céltudatos egyéniség vagy, mindig a magad útját járod, nem támaszkodsz másokra. A munkádban is maximalista vagy, életed során mindig több lábon állsz, nem ragadsz le egy tevékenységnél. Az ágyban minden eszközt bevetsz partnered elcsábítására, és szereted, ha te vagy a domináns fél.

Pici, íves, csücsöri száj

Ha ajkaid vékony vonalban indulnak, középen pedig olyan ívük van és olyan domborúak, mintha mindig puszit akarnál adni, akkor bájos és vidám nő vagy. Nem veszed túl komolyan magad, élsz a saját kis világodban, és ez a függetlenség nagyon bejön a pasiknak. Te vagy a lány a szomszédból típus, aki mindenkivel kedves, ráadásul nagyon szórakoztató is egyben. Párkapcsolatban általában félénken viselkedsz, rajongsz választottadért, de ezt ritkán mutatod ki neki. Inkább hagyod, hogy ő kényeztessen téged. Szereted a romantikus, gyertyafényes összebújásokat, a gyors numerákban ritkán leled kedved.

Vastag, ív nélküli száj

Ha a természet olyan ajkakkal áldott meg, melyekről sokan megkérdezik, hogy melyik plasztikai sebész remek munkája, akkor szádat általában két dologra használod. Az egyik, hogy csábosan, ajkaidat megnedvesítve rámosolyogj mindenkire ? és így adott esetben komoly előnyöket érj el rendőrnél, portásnál vagy bárkinél -, illetve arra, hogy pletykálj. Ha neked elmondanak egy titkot, ennyi erővel a hangosbemondóba is mondhatták volna, hiszen sokszor előbb beszélsz, mint hogy gondolkoznál. A szerelemben is nagyon tüzes vagy, hamar fellángolsz, ezért a szíved gyakran összetörik.

Az alsó ajak vastagabb

Ha felső ajkad vékonyabb, mint az alsó, az kicsit olyan benyomást kelt, mint ha duzzognál. Ez jellemző viselkedésedre is. Könnyen megsértődsz, a legkisebb viccelődést is komoly kritikának érzed ? lehet, hogy túl komolyan veszed magad. Kicsit pesszimista vagy, sosem rugaszkodsz el a valóságtól, realistán szemléled a világot. Kapcsolataidban sokszor önző és makacs vagy: sosem engednéd, hogy a másiknak legyen igaza. Az együttlét sem mindig tudsz feloldódni, merev vagy, és elzárkózol az újításoktól.

Ha a felső ajak a vastagabb

Ha az alsó ajkad a vékonyabb, akkor az előző személyiségtípus tökéletes ellentéte vagy. Mindig optimista és derűs vagy, lelkesedéssel és naivitással állsz hozzá az élethez. A mának élsz, nem tervezel hosszú távra. Kritikusaid szerint infantilis vagy, és félsz a felelősségvállalástól.Pedig csak enyhe bizonytalanságról van szó, ami miatt jobban szereted, ha valaki terelgeti az életedet. Párod igazi férfinak érezheti magát melletted, nagyon odaadó és figyelmes vagy ? az ágyban is.

Kicsi, vékony száj

Tudatosan vagy akár tudat alatt biológiai hiányosságnak éled meg vékony ajkaidat. Hogy ezt kompenzáld, állandó csacsogásoddal, aktivitásoddal hívod fel magadra a figyelmet. Kommunikáció kényszered van, szeretsz ismerkedni, de ezekkel a tevékenységekkel valójában az önbizalmadat szeretnéd erősíteni.

Vágysz a szeretetre, szívesen gondoskodsz másokról, de elvárod, hogy ezt a maradéktalanul visszakapd. Szerelmi életedben kicsit bizonytalan vagy, nehezen fejezed ki érzéseidet. Gyakran keveredsz futó kalandokba, mivel minden második férfiban a Nagy Őt véled felfedezni.

Hozzászólások: