3 egyértelmű jel, hogy a pasi a barátjának tekint

fiatalok_nagy

Ne értsd félre a pasi közeledését, vedd észre, ha csak barátkozni akar! Ezekre a jelekre figyelj.

Kellemetlen helyzeteket szülhet, amikor úgy gondolod, minden jól megy a kiszemelteddel, pedig ő valójában csak barátkozni szeretne veled.

Más lányokról beszél

Kevés egyértelműbb jel létezik arra vonatkozóan, hogy a srác csak barátkozni akar, mint amikor neked ecseteli a szerelmi életét, vagy túl pozitív megjegyzéseket tesz más lányokra a jelenlétedben. Ha többet akarna tőled, eszébe sem jutna ilyen témát felhozni.

Amikor megosztja veled a csajozós ügyeit, az azt jelenti, hogy kedvel, bízik benned, de nem akar pasid lenni. Ilyenkor jobb tisztáznod magadban, hogy neked így is működik-e a dolog, tudsz-e csak a barátja lenni, és ha a válasz nem, tapintatosan, de szakítsd meg vele a kapcsolatot.

 

Lazán kezeli a randit

Egy fiú nem készül annyit egy randira, mint egy lány, de ha a te kiszemelted a hétköznapi külsejével, netán annál csapzottabban jelenik meg a közös programon, az nagy valószínűséggel csak baráti találkozó, és nem randi. Ha túl lazán viselkedik, és nagyon elengedi magát előtted, az is arról árulkodik, hogy nem akar tetszeni neked.

Eleinte, még akkor is, ha önmagát adja az ember, mindenki igyekszik a legjobb oldalát mutatni a másiknak, persze csak ha többet akar tőle a barátságnál. Lehet akármilyen magabiztos a srác úgy általában, ha randinak tekintené a találkát, azt észrevennéd

Hozzászólások:

One thought on “3 egyértelmű jel, hogy a pasi a barátjának tekint”

Comments are closed.