MIT ÁRUL EL RÓLAD A SZÍVSZÁMOD?

A névmisztika sokat segíthet abban, hogy megismerd önmagad. A szívszámokkal érzelmi életedről lebben fel a lepel, és alaptulajdonságaidra is fény derül!

MIT MUTAT MEG A SZÍVSZÁM?

A szívszám azokról a tulajdonságaidról tart tükröt feléd, amelyek társas kapcsolataidat befolyásolják munkahelyi, baráti és szerelmi téren. Segítségével jobban megismerheted jó és rossz tulajdonságaidat, és iránytűt kaphatsz ahhoz, hogy megtudd, min kell változtatnod a boldogságért.

ÍGY SZÁMOLD KI!

A teljes nevedet írd le, majd a táblázatból keresd ki az egyes betűknek megfelelő számokat ? a szívszám esetében csak a magánhangzókét (az ékezeteseket ékezet nélkül számítsd). Add össze a számokat, s ha kétjegyű az eredmény, akkor addig folytasd az összeadást, míg egyjegyűvé nem válik.

 1 2 3 4  5 6 7 8 9
 A B C D E F G H I
 J K L M N O P Q R
 S T U V W X Y Z

Például: Kétkúti Ágnes = É (5) + Ú (3) + I (9) + Á (1) + E (5) = 23, vagyis a szívszám: 2+3=5

820113_numbers_2

1-ES SZÍVSZÁM

Ezt jelképezi: az 1-es az egységet, a teljességet és a jóságot jelenti.
Ilyen vagy: Céltudatos és karrierista vagy, nem elégszel meg a hétköznapi eredményekkel. Magasra törsz, önbizalommal, kitartással és szorgalommal rendelkezel, így általában el is éred céljaidat. Fontos is, hogy magas pozícióban legyél, mert nem tűröd, ha mások mondják meg, mit csinálj, és mert mindennél nagyobbra értékeled az önállóság lehetőségét. Határozott vagy, de következetes és becsületes.
Negatív tulajdonságaid: Kissé merev vagy, mindig mindent te tudsz jobban ? pedig néha nem ártana mások tanácsait is megfontolni. Ezenkívül sokszor beleesel a hatalmaskodás-uralkodás csapdájába. A barátságban nem ártana nyitottabbnak lenned, a szerelem terén pedig jobban ki kellene mutatnod az érzelmeidet, és kényeztetni kicsit a másikat, mert hajlamos vagy arra, hogy magától értetődőnek tekintsd párod meglétét és irántad érzett szerelmét.

2-ES SZÍVSZÁM

Ezt jelképezi: az 2-es az ellentétek egységét, a végletességet és a nőiséget jelképezi
Ilyen vagy: A ?jó ember?-t rólad mintázták: szelíd és tapintatos vagy, mindig figyelsz mások érzéseire, és nem akarsz megbántani senkit. Harmonikus személyiségedet mindenki kedveli, empátiádat, figyelmességedet nagyra értékelik az emberek, akik nagyon szeretnek a közeledben lenni ? ahogy te is az övékben. Társasági lény vagy, nem szeretsz egyedül lenni. Kivételes szellemi és érzelmi képességeid sérülékennyé tesznek, nagyon érzékeny vagy. Mindened a béke, és mindent meg is teszel azért, hogy békesség, rend és szeretet vegyen körül.
Negatív tulajdonságaid: Határozatlan vagy, és sok tekintetben nem alakul ki konkrét véleményed. Nehezen állsz ki a saját érdekeid mellett, főleg, ha az másokét sérti.

3-AS SZÍVSZÁM

Ezt jelképezi: az 3-mas az egyesülő ellentéteket, a harmóniát, a bölcsességet és hitet jelképezi
Ilyen vagy: Nagyon kreatív vagy, sokoldalú tehetséged számos területen megmutatkozik. Energikusságod, optimizmusod, örökös jókedved lenyűgözi az embereket. Mindenkivel türelmes vagy és mindenkit felvidítasz, így hát imádnak veled lenni. Te sem bírod a magányt, főleg a szerelemben nem, mindig van társad. Van önbizalmad, és hiszel abban, hogy végül úgyis eléred a céljaidat, így hát töretlen lelkesedéssel és kitartó szorgalommal haladsz az odáig vezető úton. Várakozásaidnak megfelelően valóban sok jó történés, szerencsés véletlenek és gyümölcsöző találkozások szegélyezik az utadat.
Negatív tulajdonságaid: Hajlamos vagy a fontossági sorrendet nem figyelembe venni, ami kaotikussá teszi a körülötted lévő dolgokat. Sokszor esel a parancsolgatás és a kiszámíthatatlanság csapdájába is.

4-ES SZÍVSZÁM

Ezt jelképezi: a 4-es a rendet, a sarkalatosságot, a racionalitást és a teljességet jelképezi
Ilyen vagy:  Precízséged és racionalitásod álom-munkaerővé tesz. Ráadásul szorgalmas vagy és nagyon jó szervező, olyan munkatárs, akire mindig mindent tökéletesen rá lehet bízni. Rendkívül gyakorlatias vagy, mindent megtervezel és tartod is magad a tervekhez. Te vagy az, aki sosem marad el egyetlen számlával sem. A biztonság és a megbízhatóság számodra a két legfontosabb érték, és mindent meg is teszel azért, hogy anyagi-társadalmi biztonságban élsz, és a körülötted lévő emberek is olyanok legyenek, akikre lehet számítani. Túl sok ember azonban nincs körülötted, mivel kissé visszahúzódó vagy, szeretsz a háttérben maradni, és a legjobban a családod körében érzed magad.
Negatív tulajdonságaid: Sokszor túlságosan gyakorlatias vagy, ami megakadályozza, hogy gondolataid-érzéseid szárnyaljanak, hogy új ötleteket valósíts meg, új utakat térképezz fel.

5-ÖS SZÍVSZÁM

Ezt jelképezi: magát az embert, a külvilág felé nyitást, dinamikusságot jelképezi
Ilyen vagy:  Nálad önállóbb lény nemigen akad ? azt szereted, ha csaponghatsz, ha folyton új és új helyzetekbe kerülsz. Nagy igényed van a ?pörgésre?, a kaland, a veszély, az adrenalin, a szabadság a lételemed. Sokat utazok, sok helyen megfordulsz, és az emberek mindenütt szeretnek, mert intelligens és szórakoztató vagy. Lecövekelni sem ember, sem munka mellett nem szeretsz és általában nem is tudsz tartósan, neked mindig szükséged van a megújulásra, a megszokás és a rutin teljesen megfojt.
Negatív tulajdonságaid: Nyugtalanságod, türelmetlenséged konfliktusokat okoz, és a megbízhatóság szobrát sem rólad faragták.

6-OS SZÍVSZÁM

Ezt jelképezi: a családot, a szexualitást, a házasságot és az alkotást jelképezi
Ilyen vagy:  Az érzelmek embere vagy, életed központi szereplője a szeretet, szerelem és romantika. Hatalmas lángolásokat élsz át, a házassághoz érve pedig mélységes elkötelezettséggel és hittel kötöd össze életedet választott társaddal. A család a legofntosabb érték az életedben, képes vagy teljesen alárendelni saját magad akár a társadnak, akár gyermekeidnek. Rengeteget törődsz a családoddal, fő célod, hogy megteremtsd számukra és magad körül a harmóniát. Az emberik keresik a társaságodat, mert barátnak is renkdívül elkötelezett, nyílt, őszinte és törődő vagy, és mindig jó tanácsokat adsz másoknak. Művészi hajlamaid kétségtelenek, és valahol mindenképpen kiütköznek ? olyan ember vagy, akinek muszáj valamit alkotnia.
Negatív tulajdonságaid: A birtoklási vágy és féltékenység sok nehéz pillanatot okoz mind neked, mind a körülötted élőknek, és a pénzzel sem mindig bánsz felelősségteljesen.

7-ES SZÍVSZÁM

Ezt jelképezi: a misztikumot, spiritualitást jelzi
Ilyen vagy: Kevesen értenek meg, és te is kevés emberrel tudod megértetni magad, mivel gondolataid mindig két lábbal a felhők fölött járnak. A világ mélyebb összefüggései, az emberek tetteinek mozgatórugói érdekelnek, de inkább csendes megfigyelő vagy, szívesen töltöd egyedül, könyveid közt az időt.  Pedig mindennél jobban érdekel az ember, kutatod az emberi természetet, kíváncsian figyeled a sorsokat. Vidámnak tűnsz, de belül sok sötét pillanatod akad. Sokat elemzed önmagad, személyiségedet, a veled történt eseményeket. Vonzódsz a spiritualitáshoz, az élet végső kérdéseit kutatva.
Negatív tulajdonságaid: Sokszor fukar vagy az idődet illetően, nehezen adsz másoknak belőle. Néha a tapintat és a humorérzék terén hiányosságokat mutasz.

8-AS SZÍVSZÁM

Ezt jelképezi: a szerencse, a beteljesedés, a teljesség száma
Ilyen vagy: Karrierista vagy, nagyon fontos számodra az előrehaladás és a hatalom birtoklása. Ez utóbbira azért is szükséged van, mert kell, hogy te irányíts, különben nem találod önmagadat. Erős, kitartó és határozott vagy, emiatt gyakran el is éred céljaidat, sokszor viszont elégedetlenséget érzel, mert magasabbra vágytál. Nagy hatással vagy az emberekre, gondolkodásmódod, tudásod, intenzív erőd lenyűgözi őket, és sokan vakon követnek. Tehetséged van hozzá, hogy felébreszd a rajongást az emberekben, és ennek tudatában is vagy. Rendkívül nagy a teherbírásod mind fizikai, mind szellemi téren, és ez elismerést vív ki a környezetedben.
Negatív tulajdonságaid: Befolyásoló képességedet olykor manipulatívan használod, és nem teljesen tiszta játszmákat játszol. Hajlamos vagy az uralkodásra is, és nehezen tűröd, ha valaki nem engedelmeskedik az akaratodnak.

9-ES SZÍVSZÁM

Ezt jelképezi: a befejezettség, bevégzettség, beteljesülés száma
Ilyen vagy: A nagy eszmék és nemes eszmények embere vagy. Kiállsz az igazság mellett, és másokat is megvédsz a méltánytalanságtól. Az emberek azonban nemcsak ezért szeretnek: kedves, nyíltszívű, barátságos lényed mellett okosságod, nagy lelked és lelkesedésed vonzó személyiséggé tesz. Központi szerepet töltesz be a társaságban, ami akkor igazán jó, ha arra használod, hogy segíts másokon és ösztönözd őket.
Negatív tulajdonságaid: Féltékenységed sok gondot okoz, amellett kicsit meggondolatlan vagy és néha túlzásba viszed az önbizalmat.

Hozzászólások:

One thought on “MIT ÁRUL EL RÓLAD A SZÍVSZÁMOD?”

Comments are closed.