13 ÉVIG ÉVIG VÁGTA A SÖVÉNYT, NEM HISZED EL, MI LETT BELŐLE!

John Brooker unalmasnak tartotta a sövényt, ezért kitalálta, hogy alkot belőle valami csodálatosat.

A kertészkedést sokan elintézzük annyival, hogy kigazoljuk a kertet, megvágjuk a sövényt, és ültetünk egy-két új növényt. A 75 éves John Brooker nem így tett azon a napon, amikor a norfolki otthona konyhájának ablakán kinézett.

Tizenhárom évvel ezelőtt, az idős férfi úgy gondolta, hogy nagyon unalmas a kertjében díszelgő, 30 méteres sövény, és eszébe jutott, hogy milyen csodálatosan nézett ki az a sövényből készült alkotás, amit az egyik újságban látott.

Brooker eldöntötte, hogy kipofozza a saját növényét, és kialakítja belőle a kedvenc misztikus teremtményét, egy sárkányt. Mivel a férfi tudta, hogy amatőrként nem tudja egyedül megcsinálni a nagy munkát, ezért hívott egy kertészt, aki eleinte segített neki.

Amikor a férfi megtanulta a technikát, akkor egyedül folytatta a sárkány kialakítását, ami tíz évig tartott. Ám a munka ennyivel nem ért véget, hiszen a sövény folyamatosan nő, ezért Brooker időről-időre felmászik a létráján, hogy igazítson a teremtményén, ami remélhetőleg nem fog elrepülni.

Hozzászólások: