Mire vágynak a férfiak egy párkapcsolatban

no_suttog

Játékosság

Bár nem lehet minden közösen eltöltött perc könnyed és örömteli, a férfi számára ugyanolyan fontos, mint neked, hogy időnként egy kis játékosság is legyen a kapcsolatban.

Változatosság

Nem csak a hálószobai élményeket dobhatod fel azzal, ha néha különös maszkot öltesz, de a hétköznapok során sem árt egy kis változatosság. Amennyiben hajlamos vagy párodra hagyatkozni, időnkét próbálj meg te is új programokat kitalálni, hiszen neki is kell egy kis újdonság.

Közös élmények

Az együtt töltött idő mellett az is fontos, hogy közös élményekkel tegyétek színesebbé kapcsolatotokat. Akár izgalmas helyekre utaztok külföldön, vagy merész kalandokat próbáltok ki közösen, minden, amit együtt tapasztaltok meg, szorosabbra fűzheti a kettőtök közötti köteléket.

Együtt töltött idő

Az együtt töltött idő az, ami a kapcsolat elején egyre közelebb hoz benneteket egymáshoz. Később is nagy jelentősége van azonban, hiszen segít megakadályozni hogy eltávolodjatok egymástól, így könnyebben megőrizhetitek a harmonikus viszonyt.

Sör, barátok, szabadidő

Az ideális párkapcsolatban mindkét félnek szüksége van egy kis szabad mozgástérre, a régi barátokra, és a lazításra. Ha a pasi igényli azt, hogy hetente egyszer eljárhasson a barátaival sörözni, még nem jelenti, hogy veled ne gondolná komolyan a dolgokat.

Intim együttlét

Bár a barátok társaságára is szükség van, bőven akad olyan pillanat, amikor te vagy a középpontban. Ehhez pedig nem feltétlenül szükséges csábító vacsora, gyertyafény vagy falatnyi bugyi sem, néha mindennél többet ér a meghitt együttlét, amikor nem mentek sehová, csak otthon élvezitek egymás társaságát.

Gondoskodás

Egy finom reggeli vagy vacsora, valamint a megbízható női gondoskodás minden pasi számára fontos. Ez az, ami leginkább megkülönbözteti a futó kalandokat a párkapcsolattól, ne riadj hát vissza egy kis gyengédségtől, és attól sem, hogy fakanállal a kezedben próbáld lenyűgözni partnered.

Tisztelet

A pasi számára fontos, hogy párja felnézzen rá. És ez nem csak a hálószobai teljesítményre vonatkozik, de emberi, és szakmai értelemben is szeretne megfelelni. Ha úgy érzi, tiszteled őt, nem csak a hiúságát tornászhatod feljebb, de szívesebben megosztja vele gondolatait, problémáit is.

Hozzászólások:

4 thoughts on “Mire vágynak a férfiak egy párkapcsolatban”

Comments are closed.