7 dolog, amiben minden lány füllent az első randin

 

Te is nagyon jól tudod, hogy nem csak a pasik kamuznak bizonyos dolgokban az első randin, igaz?

1.Ez a telefonszámom.?

Két lehetőség van. Az első, hogy nem a saját számodat adod meg a srácnak. A második, hogy mikor másnap rájössz, hogy mégsem a nagy Ő-vel találkoztál előző este, többször is ?elfelejted? felvenni, mikor hív.

2. ?Épp most jöttem a munkából!?

Természetesen sehol sem álltál meg a tükör előtt sminket igazítani. A reggeli tusvonalad még mindig tökéletes, és mindig ilyen elbűvölő vagy. Hát persze.

randi

3. Nevetsz a béna viccein,

de csak mert attól félsz, ha nem teszed, bármelyik percben elsírja magát. Sajnos a bánatos kutya tekintet ellenére a humora nem az igazi.

4. Szerintem is osztozzunk a számlán.?

Nyilván készültél erre a szitura is, de azért nem vet túl jó fényt a srácra, ha már az első randin sem szeretne a kedvedben járni.

5. Örülök, hogy találkoztunk!?

Udvariasságból muszáj mondanod valamit, és ez tűnik a legjobb megoldásnak. Ám a randi végére teljesen biztos vagy benne, hogy egy perccel sem szeretnél több időt tölteni a pasival.

6. Nagyon zsúfolt lesz a hetem.?

Végig azért drukkolsz, hogy ne kérdezze meg, mivel leszel elfoglalva. Abban reménykedsz, hogy nem fog keresni, és hogy egy nap találkozol valakivel, aki megtetszik? mondjuk a következő húsz évben valamikor.

7. Szerintem is mindenképp ismételjük meg.?

Talán 2165-ben. Akkor majd több időd lesz meghallgatni az izgalmas történeteit, miközben ő semmit sem kérdez rólad.

Hozzászólások: