CSAK NŐTT A FIATAL LÁNY HASA, AZTÁN A ZUHANY ALATT BORZALMAS DOLOG TÖRTÉNT

Az egyetemi hallgató, Emily Pankhurst államvizsgára készült. Tanulás közben vette észre, hogy egyre nagyobb a hasa.

Először azt gondolta, csak a vizsgák miatti stressz okozza a felfúvódást. De gyengült, nem érezte jól magát. A fáradtságot, erős fejfájást és lázát is az izgalomnak tulajdonította.

Édesanyjának azonban ismerősek lettek a tünetek. Arra gyanakodott, hogy a lánya bent felejtett egy tampont. Az anyának igaza volt. Emily a zuhanyozóban ellenőrizte, igaza van-e az anyjának, és szó szerint sokkot kapott:

2706950_main_image

“Őszintén szólva, gusztustalan volt az egész, de azt gondoltam, hogy ha megteszem, amit kell, jobban fogom érezni magam. Mikor eltávolítottam a testemből a tampont, az koromfekete volt. 9 napig volt a bent. Azonnal elmeséltem anyámnak, hogy mi történt. Azt mondta, hívjuk a mentőket” – mesélte el Emily.

Jó, hogy hívták, mert, Emily fél óra múlva rosszul lett. Keringése összeomlott, és elkezdtek leállni a szervei. Az orvosok a belső szervek nagyfokú fertőzöttségét és vérmérgezést állapítottak meg.

Toxikus sokk szindrómát állapítottak meg. Az orvosok az utolsó pillanatban mentették meg az életét. Emily egyetlen szerencséje az volt, hogy az édesanyja ráismert a tünetekre. A lány most igyekszik a lehető legtöbb emberrel megismertetni a történetét, hogy senki se járjon úgy, mint ő.

Hozzászólások: