EZ A MAI, MODERN NŐ LESÚJTÓ VÉLEMÉNYE A FÉRFIAKRÓL! EGYETÉRTESZ?

Mindig halljuk, hogy nekünk, nőknek milyennek kellene lennünk, hogy nektek férfiaknak tetszünk. Íme a válasz:

“Kedves Férfiak!

modern_no.jpg.1200x630_q85_crop-center_upscale

Mindig halljuk, hogy nekünk nőknek milyennek kellene lennünk, hogy nektek férfiaknak tetszünk. Íme a válasz: Szerintetek legyünk csinosak és szexisek, hogy büszkén sétálhassatok velünk, mint valami trófeával. De ha más is megnéz minket magamutogatók vagyunk; Legyünk dögös cicababák és viselkedjünk úrinő módjára,de azért takarítsuk ki utánatok a budit és mossuk fel a koszt.

Hallgassuk meg a panaszaitokat, de a miénket vigyük valahová máshová. Tudjunk nélkületek lélegezni, de ha így teszünk, megsértődtök, hogy haszontalannak érzitek magatokat mellettünk. Ha a segítségeteket kérjük a terhetekre vagyunk. Ha önállóak vagyunk feministának tituláltok minket. Ha kimutatjuk az érzéseinket nyafogós libák vagyunk Ha uraljuk érzelmeinket jéghegyek? Legyünk szépek, szexisek, okosak és műveltek, az ágyban kurvák, a konyhában szakácsnők, az autóban Forma-1 pilóták; legyünk pszichoterapeuták és egyben erotikus masszőrök, de adott esetben szívódjunk fel, mintha nem is léteznénk. Legyünk ezermesterek, de ha kell, akkor segítségre és támaszra szoruló gyenge nők.

Legyen saját véleményünk,de csak ha az megegyezik a tiétekkel. Legyünk önállóak, de tegyünk úgy, mintha az életünk függene tőletek. Legyen rátok szükségünk, de ne legyünk a terhetekre. És mindezt pontosan összekoordinálva a ti aktuális hangulatotokkal és elvárásaitokkal. Legyünk lámpák, akik akkor és olyan fényerősséggel égnek, ahogy ti szeretnétek, és akiket szükség esetén egy mozdulattal ki is lehet kapcsolni. A jó hír számotokra: a fent leírt tökéletes nő létezik! Mégpedig pontosan ott, ahol a tökéletes férfi…

Érdekesnek találtad a véleményt? Akkor oszd meg másokkal is!

Hozzászólások:

8 thoughts on “EZ A MAI, MODERN NŐ LESÚJTÓ VÉLEMÉNYE A FÉRFIAKRÓL! EGYETÉRTESZ?”

Comments are closed.