Minden csillagjegy számára különleges évzárást ígér a december havi horoszkóp!

A 2015-ös év utolsó hónapjában járunk, amikor mindenki kíváncsian várja milyen véggel záródik az év, hogy alakulnak az elkezdett dolgok és mi változik az érzések és a kapcsolatok terén. Nos, a december havi horoszkóp bőven tartogat meglepetéseket mindenki számára! Utolsó hajrára felkészülni!

Kos

Ha Kos vagy, számíthatsz rá, hogy nagyon jól alakul a decemberi hónap, elsősorban a munkahelyi ügyeid alakulnak kiválóan. Ebben a hónapban remek lehetőséged nyílik arra, hogy megmutasd igazán kreatív és rátermett vagy, az eredmény is meg lesz, mert nagyon sok elismerést kapsz munkádért. Amire figyelj oda most, ne szállj el saját magadtól, szerény és békés embernek ismernek, semmiképp se változtasd meg a rólad kialakult véleményt. Lehet, hogy irigyeid is akadnak majd a sikereid láttán, te azonban ezzel ne foglalkozz, a szerénység a legnagyobb fegyver, amivel egy közösségben meg lehet élni. A párkapcsolati dolgaid is jól alakulnak, a hónap első felében jut időtök végre arra is, hogy esténként leüljetek és átbeszéljétek a napi eseményeket, sőt még az ünnepi teendők beosztását is. Figyelj arra, hogy a párod nagyon szeret veled beszélgetni, de ez nem egyelő azzal, hogy minden lépéséről állandóan be kelljen számolnia neked. A bizalom a legnagyobb kincs egy párkapcsolatban, nincs okod rá, hogy másként gondolkodj.

Bika

Kicsit makacs mostanában a Bika, nagyon nehezen vagy képes engedni, ez pedig most ebben a hónapban azért is okozhat fejfájást neked, mert a párod is sok esetben eléggé erősen ragaszkodik a saját elképzeléseihez. Lehetőség szerint légy diplomatikusabb, ezzel el lehet kerülni a kellemetlen vitákat, gondolj arra, hogy jönnek az ünnepek, mégis csak jobb úgy elébe menni, hogy úgy oldjátok meg a dolgokat, ahogy az az egész családnak a legkedvezőbb. Amire a Bika decemberben számíthat, anyagi jellegű pozití változások jöhet, úgy néz ki, hogy nem csak az egész éves munkád gyümölcse érik be, de egy olyan üzleti lehetőséget is hoz az élet, ami igen jól jövedelmezhet már rövid távon is. A hangulatod ingadozó lesz, nyilván a sok feladat és a téli komorabb időjárás is befolyásolja ezt, ezért akkor teszed a legjobbat magaddal, ha igyekszel minél többet kikapcsolódni a munka után, akár egy jó úszás vagy edzés, akár a családdal egy napi hosszabb séta megtételével. Ahhoz, hogy a legjobb passzban legyél az ünnepekre, tartsd szem előtt, mindenkinek nagy szüksége van időnként aktív pihenésre, legalább a decemberi hétvégeken adj erre magadnak is esélyt, mert ha fáradt és elcsigázott leszel, akkor teher lesz nem csak a munka, de az ünnepi készülődés is.

Ikrek

Kicsit melankolikus hangulatban talál az Ikrekre a december, sokféle érzés kavarog benned és nem nagyon tudod, se nem is nagyon akarod ezt még a családtagjaiddal sem megosztani. Nem jó pedig ha magadba zárkózol, mert akkor a környezeted sem tud segíteni, pedig arra szükséged lehet neked is. Az rendben van, hogy a dolgokról saját elképzeléseid vannak és igyekszel önerőből megoldani azokat, de egy időben kapott jó tanács mindig hasznos lehet. Az érthető, hogy most egy kis magányra van szükséged, de meg lehet ezt úgy is oldani, hogy közben ne bántsd meg a szeretteidet. A pénzügyek terén december során nem történik különösebb változás, de a kasszába nem is folyik be több pénz az átlagosnál, így jól tennéd, ha már most leülnél és készítenél egy decemberre szóló listát, mi az, amire mindenképp szükséges költeni és mennyi az, amiből az ünnepek tekintetében gazdálkodhatsz. Ha fordítva teszed, a hónap vége felé okozhat ez nagyobb gondot is. Az egészséged minden téren rendben lesz, azonban jó, ha megpróbálsz sokkal jobban koncentrálni például a közlekedésben, vagy otthon, amikor a különféle háztartási eszközöket használod, mert eléggé könnyedén elkalandozol mostanában és ebből adódhat kellemetlenség.

Rák

A Rák ennek a hónapnak a kezdetén azon kaphatja magát, hogy igaz nem a háta mögött, de nélküle döntött olyan kérdésekben, amiről jobb lett volna, ha őt is megkérdezik. A temérdek munka mellett az is lehet, hogy észre sem vetted amikor kérdezték a véleményedet, csak nem volt időd a kérdéssel foglalkozni. Inkább üljetek le és vegyétek sorra a fontos kérdéseket, amiben ebben a hónapban meg kell hozni a döntéseket, meg kell keresni a megoldásokat és ezzel minden bajnak elejét lehet venni. Ha megsértődsz, valószínűleg hamar rájössz, hogy a családod többi tagjának több oka lett volna rád megorrolni, úgy hogy ezt inkább ne firtasd. Mint sok más csillagjegy szülötte a hónap közepére, az ünnepek kapujában már eléggé fáradt leszel, ezért azt tudom tanácsolni, hogy próbálj meg a munkahelyi és családi ügyek között kis időt elcsípni, amikor csak magaddal tudsz foglalkozni és ezzel újult erővel vetheted bele magad az ünnepi készülődésbe. Sok gyümölcsöt és vitamint fogyassz és amennyit csak lehet tartózkodj a szabadban friss levegőn, így tudod pótolni a lankadó energiádat.

Oroszlán

Az Oroszlánok december hónapja csendes szemlélődéssel indul a munkahelyen, ami nagyon okos viselkedésre utal, hiszen olyan ötleteid támadhatnak, olyasfajta összefüggésekre jöhetsz rá, amire kevesen képesek. Ezzel nagyot lendíthetsz az épp aktuális projekten amiben részt veszel, így nem csak a magad munkáját tudod megkönnyíteni, de másoknak is sokat tudsz segíteni. A kollégák elismerése sem fog elmaradni, sőt még anyagilag is jutalmazhatnak. Igyekezz ezt a békés, jó hangulatodat megőrizni még akkor is, hogyha vannak körülötted ellendrukkerek, ne pazarold az energiádat bosszankodásra, vagy visszavágásra. Az idő nem túl jó barátod ezekben a hetekben, nehezen tudod utolérni magad, de végül is ügyesen koordinálod a feladatokat és az ünnepek előtt minden fontos dolgot be tudsz majd fejezni, ha nyugodt maradsz. Nem szabad elhanyagolnod ebben a nagy rohanásban a családodat és a baráti körödet sem, ha máskor nem, legalább a hét végeken őket helyezd előtérbe, hiszen a munkádat sem tudnád maradéktalanul elvégezni, ha nem élveznéd mindenben az ő támogatásukat.

2015-december-havi-horoszkóp

Szűz

A Szűz arra ébred rá december első napjain, hogy rettenetesen vágyik valami újdonságra, főleg a munka terén foglalkoztatja ez a gondolat. Izgatják új feladatok, még az is lehet, hogy rég óta dédelgetsz magadban egy tervet, mi szerint ideje lenne valami új szakmát kitanulni. Ennek most eljött az ideje, mert sem fejlődni, sem továbbtanulni, sem pedig változtatni soha nem késő. Az ehhez kellő önbizalmad meg van, bátorságot kell merítened ahhoz, hogy ne félj a kissé bizonytalanba átlépni, legalábbis, ami az anyagiakat illeti. Persze nem arra buzdítunk, hogy így ünnepek előtt rúgj fel minden megszokottat, de alaposan gondold át, ha van módod változtatni. Az egészségedre figyelj oda jobban a nagy rohanás közepette, könnyen meglehet, hogy megfázol, próbáld ezt megelőzni azzal, hogy megfelelő módon öltözködsz és persze megfelelő mennyiségű vitaminnal töltsd fel a szervezetedet. A párkapcsolatod terén kicsit kezdenek a dolgok ellaposodni, áldozz több figyelmet életednek erre a részére is, hiszen legalább olyan fontos, hogy boldogságban és békességben élj a pároddal, mint hogy megfelelő munkád legyen.

Mérleg

A Mérleg szülötteként december elején a legfontosabb, hogy az egészségi állapotodra figyelj oda kellően, néha úgy érzed, hogy a fizikai fáradtság már elérte nálad a maximumot, ettől mintha ritmuszavarok kínoznának. Semmiképp nem szabad e fölött elsiklani, persze megijedni sem kell, de az a legjobb, ha tanácsot kérsz az orvosodtól, hogy miként tudod megtalálni az egyensúlyt a munka, a kötelezettségek és a pihentető kikapcsolódás között. Rengeteg vitaminra van szüksége a szervezetednek a nagy igénybevétel és a szürke, ködös időjárás miatt is, az első hét végét már próbáld meg szabaddá tenni és akár pároddal, akár egyedül, de mindenképp aktív pihenéssel töltsd azt. Ideje lenne megszabadulnod attól a már állandósult érzésedtől, hogy neked folyamatosan bizonyítanod kell minden területen, a munkáddal nincs semmi probléma, a kollégák szeretnek és a főnököd elismeri amit leteszel az asztalra, nem kell még két lapáttal rátenned. Ezért is fontos, hogy érzelmi életeddel sokat törődj, hiszen ott rendben mennek a dolgok, a boldogságodat semmi nem árnyékolja be, így ebből hatalmas energiákat és erőket tudsz hasznosítani. Végre egy olyan kapcsolatban élsz, ahol önmagad lehetsz, ahol minden gondot meg tudtok beszélni és a problémákat képesek vagytok megosztani, együtt megoldani.

Skorpió

A Skorpió szülötteinek enyhén viharosan indul ez a december, ez elsőként az érzelmi életetekre nyomja rá bélyegét. Nézz kicsit magadba, mert úgy tűnik, hogy hajalmos vagy a dolgokat felnagyítani. Figyelj arra, hogy ha beleállsz egy vitába, ne az vezéreljen, hogy a másikat próbára teszed, kioktatod, hiszen neki is lehet igaza, sőt, ideje lenne elgondolkodnod azon, hogy hogyan is volt ez eddig. Ha helyén van a szíved, akkor nem az érdekel, hogy mások mit szólnak a cselekedeteidhez, hanem az, hogy környezetedben, kapcsolataidban boldog lehess te is és a körülötted élők is. Az üzleti és hivatalos ügyek intézésre a december első negyede lesz a legalkalmasabb, igyekezz erre az időszakra betenni minden olyan ügyet, amiről tudod, hogy fontos, milyen kimenetele lesz. A nagy rohanás és kapkodás közepette könnyen kaphatsz el téli betegségeket, sokkal nagyobb gonddal legyél magad iránt, ha lebetegszel, akkor nem csak a munkából esel ki, de a jó üzletnek is fuccs lehet.

Nyilas

Az igen erőteljes kisugárzással bíró Nyilas most az év végén is szinte minden tervét meg tudja valósítani, türelemmel és kedvességgel mindent el tud érni. Vonzod magadhoz a jót és a legjobb megoldásokat, persze ehhez te magad is sokat hozzáraksz, mert igen jó passzban vagy. A gondolkodásod most nagyon kreatív, mindenre megtalálod elsőre a legkézenfekvőbb és legkedvezőbb megoldást, így szinte a kisujjadból rázol ki minden feladatot. Nagyon jól és alaposan felkészítetted magad a zordabb téli időszakra, a munkabírásod maximális, tele vagy jó energiákkal és ez a siker egyik kulcsa. Az általános erőnlét terén azonban még van mit erősítened és tenned, ezért nem kell szégyellni akár az orvos tanácsát kikérni, hogy melyek azok a módszerek, amelyekkel nem csak pillanatnyilag tudod elérni a kellemes közérzetet, de hosszú távon is el lehessen érni, hogy strapabíró és egészséges maradj.

Bak

Ha Bak jegyű vagy, érdemes felkészülni, hogy nem a legjobb hangulatban indul számodra a december, igazából nem is tudod majd megmondani, hogy mi az ami nincs rendben az életedben, csak azt érezheted, hogy nem egészen úgy mennek a dolgok, ahogy azt szeretnéd. Bár hogy is alakulnak a dolgok, azt az egyet semmiképp se hagyd, hogy a barátok, vagy a család rád erőltessen dolgokat, ha valami fontos döntést készülsz meghozni, főként ne engedj az érzelmi zsarolásnak. Persze nyilvánvaló, hogy mindenki véleményét meg kell és meg is lehet hallgatni, de a végső döntést neked magadnak kell meghozni, hiszen a te életedről van szó. A munkahelyen feltornyosulnak az év végi feladatok, de mivel kitartó és állhatatos vagy ezen a téren is, így idejében a végére érsz, csak eléggé fáradt leszel már a hónap közepére. Ha úgy érzed, hogy kilátástalan a helyzeted, semmiképp se azt a megoldást válaszd, hogy beteszed magad mögött az ajtót és elzárkózol a világ elől, mert ebben a helyzetben van a leginkább szükséged arra, hogy minél több időt tölts olyan társaságban, ahol szeretnek, elfogadnak és ahol mindenkitől segítséget, bíztatást kapsz, jól érzed magad. A párban élő Bakoknak könnyebb dolguk lesz, mivel a társukra mindenben támaszkodhatnak, számíthatnak, ezért engedj annak az unszolásnak is, amikor végre társaságba mehettek, fogadjátok el a hét végi családi ebédmeghívást is.

Vízöntő

A Vízöntők sem fognak az év végi hónapban unatkozni, az ünnepekre való készülődést még sok munkahelyi teendő is megelőzi, amivel végezni kell. Ha el tudnád intézni, már rég 48 órából állna egy napod, de mivel sajnos erre nincs lehetőség, így a rendelkezésedre álló időt kell úgy beosztani, hogy mindenre elég legyen. A nagy kapkodásban, rohanásban időnként elveszíted a türelmedet és ezt a családodon, a társadon éled ki, ami igazából nem a legjobb megoldás, hiszen annyi a dolga mindenkinek, hogy egy ilyen vita, veszekedés még jobban megnehezíti az életet. Üljetek össze a családdal és úgy talán sikerül egy olyan közös menetrendet megalkotni, amibe mindenkinek meg van a maga vállalása, szerepe, feladata, szépen el lehet osztani a teendőket és ezzel minden vitának elébe is lehet menni, békességben és nyugodtan készülődhettek az ünnepekre és a munkahelyi év zárására is. Persze azzal is számolni kell, hogy az otthoni teendők is benne legyenek a listában, mert ha mindenki vállal egy kis részt, akkor a hónap második felében már fellélegezhettek és jut idő a pihenésre is. Feltétlenül iktasd ki a feszült és stresszes helyzeteket, mert ilyen nagy zűrzavarban te is hamarabb beteg lehetsz, az meg nem hiányzik, hogy leess a lábadról.

Halak

A Halak szülötteinek nyugalmat és békés hónapot vetítenek előre a csillagok, a bolygók állása mellett a nagyszerű szervezőképességed is garancia arra, hogy az év végét nyugalmas, jó hangulatban és munkahelyi, magánéleti sikerekkel várd. Még arra is jut majd energiád, hogy a munkákba a kollégáknak besegíts, ezzel pedig növelheted a népszerűségedet és nem utolsó sorban számíthatsz rájuk, ha neked adódik hasonló jellegű problémád. Az érzelmi életed rég nem volt ennyire kiegyensúlyozott, mint a decemberi hetekben, alig várod, hogy pároddal ha akár milyen kevés időt is, de együtt lehess és ez alatt lesed minden kívánságát, persze ez fordítva is így van. Amiről neked nem szabad most megfeledkezned, hogy a társad vakon megbízik benned ? nincs is rá oka, hogy másként tegyen ? azonban benned még is ott van a vágy, hogy az ő titkai után kutakodj, de rá fogsz jönni, hogy nincsenek is titkai, vagy ha igen, azok mind összefüggésben vannak azzal, hogy neked sorra okozza majd a kedves meglepetéseket. Ne menj hát a dolgok elébe, mert ha ?lebuksz?, te fogod magad igen csak kellemetlenül érezni. Az egészséged kitűnő állapotban van, figyelj majd arra, hogy az ünnepi menükkel ne rontsd el a gyomrodat, ha ezt meg tudod állni, akkor rég nem látott szép napok várnak rád szeretteiddel együtt az idén.

Hozzászólások: