Miért megy mostanában tönkre annyi párkapcsolat és házasság? Ezeket az okokat mindenkinek tudnia kell!

Miért megy tönkre mostanában annyi családi élet? Az oltárnál kimondott boldogító igen az évek során bizony teljességgel hiteltelenné válik.

A férj és feleség sok esetben egymás ellenségévé válik, legszívesebben egy kanál vízbe is megfojtanák egymást, csak, hogy ne kelljen együtt éljenek.

Természetesen mindkét fél hibázik egy kapcsolatban, nem lehet azt mondani, hogy csak az egyikük az oka annak, a szerelem elmúlásának. Az alábbiakban azokat a tényezőket vesszük sorba, melyek a nő életét keserítik meg.

Mit (ne) tegyen a férfi, ha boldog párkapcsolatban szeretne élni?

1. A lélek fontossága

A nő a lelkén keresztül lélegzik. Még, ha nehéz napja is volt a férjnek, semmibe nem kerül hazamenni, megölelni, és egy puszit adni a feleségnek. Egy nő ettől kivirágzik, és szeretettnek érzi magát. Ha a férfi nem figyelmes, és kedves a nővel, a nő fölöslegesnek, csúnyának, és elhanyagoltnak érzi magát.

2.A törődés is nagyon fontos egy nő számára.

A nők mindig dicsérik, és elismerik a férfiakat, hiszen tudják, hogy ez menyire fontos számukra. Viszont nekik is épp ugyanúgy szükségük van a törődésre, gondoskodásra. Attól boldogak, ha megdicsérik a főztjüket, a frizurájukat, elmondják nekik, hogy mennyire jó anyák, és feleségek.

3.A romantika fontossága

A nők szeretik felidézni a kezdetek-kezdetét, a romantikus pillanatokat, az első csókot, az esküvőt. A bókok, a virágok, az, hogy ha egy férfi előre engedi őket az ajtóban, mind-mind boldogsággal tölti el a lelküket. A romantikától a nők lelke kivirágzik, és ők maguk is sokkal ragyogóbbak lesznek.

4.Felesleges kritika

A kritika kétféle lehet: építő, és romboló hatású. A kapcsolatok elején nincsenek elvárások, csak rózsaszín köd, azonban az évek múlásával egyre több kritika éri mindkét felet. A nő pedig egy idő után örökké elégedetlen, és sírós házisárkánnyá változik. Próbáljuk meg kiiktatni a kritikát, és fölösleges negatív kritizálást az életünkből.

5.Szövetkezés

Egyik férfi sem szereti, ha felesége eléggé jóban van valamelyik férfi kollégájával, vagy barátnőivel szövetkezik a háta mögött. Mindkét eset azt jelentheti, hogy valami baj van a kapcsolatukkal. A nő elégedetlenségét, egy harmadik féllel osztja meg, beszéli ki.

Hozzászólások: