MI A KEDVENC SZÍNED? ILYEN VAGY!

Piros

A piros szerelmesei ritkán nyugodtak.Barátságos és optimista, de despota és énközpontú vagy, aki élvezi, hogy a figyelem középpontjában van. Ha ebbe a csoportba tartozol, akkor nagyon dinamikus, versenyképes, szenvedélyes és lelkes ember vagy. Bár a türelem nem az erősséged. Az álmaid az elsők, és semmi nem állít meg. Nem akarsz ostobának látszani, így gyakran bölcsnek mutatod magadat.

Fehér

A tisztaság az első neked, és az esztétikus megjelenés. Az optimizmus a másik erősséged, mindig a jó oldalát nézed az életnek. Racionális, diszkrét és ügyes vagy. Praktikus és óvatos bámulatos önkontrollal rendelkezel.Magabiztos vagy, de néha túl igényes..Érzelmileg és szellemileg független. Időnként úgy tűnik, félénk és befelé forduló vagy.

Fekete

Határozott és vas akaratú, a fekete szerelmesei presztízsre és a hatalomra vágynak. Ezek az emberek általában tartják a távolságot.Ha ebbe a csoportba tartozol, ne hagyd, hogy elragadjon a negativitás, ami körülvesz téged. Jó munkaerő vagy és távolságtartó.

Sárga

A sárga szerelmesei szórakoztató és vidám természetűek. A kreativitás az egyik legerősebb pontjuk, és mindig tele vannak új ötletekkel. Az érvelésed meglehetősen analitikus és módszeres, bár néha, túl gyors döntéseket hozol és ösztönösen reagálsz. Ha ebbe a csoportba tartozol, gondosan válaszd meg az embereket körülötted.A divat és a legújabb technológia nagyon érdekeit téged.

Zöld

A zöld szerelmesei szerény, okos, megbízható és kiegyensúlyozott emberek. Nagylelkű, kedves és gondoskodó vagy. Mindenkivel kijössz és nagy a szeretetigényed, ezért néha kihasznának.Ha ebbe a csoportba tartozol, akkor a közerkölcsöt nagyon magasra tartod, és mindig azt teszed, ami helyes. Hű barát és odaadó partner vagy, gyengéd, de nem szenvedélyes.

Kék

Lojális és hagyomány tisztelő, a kék szerelmesei nem bíznak az emberekben, amíg meg nem ismerik őket közelről. Mindig a tempójában szeret cselekedni a kéket kedvelő csoport. Ha a kéket szereted, sok időre van szükséged, hogy feldolgozd és kifejezd az érzéseidet. Őszinte és megbízható vagy. Nagy akarat erővel rendelkezel. Magabiztos vagy, de néha elrejted a sebezhető oldaladat. Néha mogorva és túlérzékeny vagy.

Rózsaszín

Édes, gondoskodó, és nagylelkű vagy. Nagyon barátságos. Lágyság és melegség árad belőled, ezért az emberek szeretne. Anyai ösztönöd nagy, nőies vagy, mindenkit érzelmileg közelítesz meg..Nagyon optimista vagy, és mindig az élet napos oldalát látod. Nem vagy túl praktikus.

 

szürke

Közömbös vagy és hajlamos elszigetelni magad, általában arra törekszel, hogy megvédd magad a külvilágtól. Nagyon nyugodt és praktikus vagy, és nem szeretsz a figyelem középpontjába kerülni.

Nyugodt, és konzervatív, megbízható és szorgalmas vagy. Gyakran hiányzik belőled a bizalom. Véded az érzéseidet, óvatos vagy a külvilággal szemben.

Barna

Őszinte és gyakorlatias vagy, ha a barna szerelmese vagy. Szilárdan állsz a földön. lojális, magabiztos és stabil. vagy, nagyon barátságos, társaságkedvelő, őszinte és hűséges.

Felelőséget vállalsz mindenért. A család és a családi élet első számodra. Szeretsz segíteni másokon, de nem hagyod, hogy kihasználjanak.

Szorgalmas és magabiztos vagy. Általánosságban elmondható, hogy az életet nagyon komolyan veszed, de van egy sajátos humorérzéked. Igyekszel mindent rendben tartani, és uralni az életedet.

Lila

Együttérző és érzékeny vagy. Szabad szellemű, független. Lakásod és ruházatod mindeig eltér a szokásostól, és néha kerülöd az embereket, művészi hajlamokkal rendelkezel, de befelé fordulsz, szeretsz egyedül lenni. Máskor szívesen utazol, találkozol új emberekkel, de közvetlen környezetedet hajlamos vagy elhanyagolni, nem való neked a család.

Hozzászólások: