MINDEN BETEGSÉGET GYÓGYÍT A MÉZ ÉS SZÓDABIKARBÓNA KEVERÉKE

A szódabikarbóna és a méz keverékéből készült csodaszer legfőbb előnye, hogy képes elpusztítani a rákos sejteket is.

A juharszirup vagy a méz táplálja a rákos sejteket, azonban a bennük található cukornak fontos szerepük van, hogy a szódabikarbóna kellőképp bejusson a rákos sejtekbe, és hatékonyan elpusztítsa azokat. A szódabikarbóna elpusztítja a rákos sejteket, visszaállítja a test megfelelő pH-rendszerét, és megfelelő sejtműködést is.

Hozzávalók: méz vagy juharszirup, szódabikarbóna.

Alkalmazás: 1 teáskanál szódabikarbónát keverjünk össze, 1 teáskanál mézzel vagy juharsziruppal. Nagyobb adagot is készíthetünk, csak arra figyeljünk oda, hogy mindig 1-1 arányban növeljük a hozzávaló mennyiséget.

Ha például 4 teáskanál szódabikarbónát, és 4 teáskanál mézet keverünk el, akkor ez az adag egy hétre elegendő. A hozzávalókat tegyük egy kisebb lábasba, és főzzük kb. 5-10 percig, majd mikor kihűlt, fogyasztásig tároljuk hűtőszekrényben.

Naponta 1-3 alkalommal 1 teáskanálnyi mennyiséget fogyasszunk el belőle, maximum 2 hónapon keresztül. Étkezések előtt legalább fél órával fogyasszuk. A diéta ideje alatt csökkentsük a hús, cukor és fehér lisztből készült termékek fogyasztását.

Hozzászólások: