EZ TÖRTÉNIK, HA MINDENNAP EGY SZELET HAGYMÁVAL A ZOKNIDBAN ALSZOL

A kínai orvoslásból ismeretes, hogy az úgynevezett meridiánok a talpban összegződnek, azaz a talpban végződik az összes idegvégződésünk, így bármely szervünkhöz közvetlen kapcsolatot tudunk létesíteni a talpunkon keresztül. Egyesek szerint nem léteznek meridiánok, számukra segítünk, hogy megértsék a kínai orvoslást.

Minden szervünk, izmunk, és belsőségünk dús ideg hálózattal rendelkezik, amelyek egyik vége az agyban van, a másik a talpban. Közel 7000 darab idegvégződés található meg a talpban, amit mi sem mutat meg jobban annál, hogy mennyire csikis. Ez a rengeteg idegvégződésnek köszönhető szintén.

14520576308636_39536244784278_db

Ha cipőben járkál az ember, akkor a meridiánok úgymond szunnyadnak, azonban, ha elkezd mezítláb járkálni mondjuk a homokban, vagy bátrabbak a kavicson, nos az földön túli érzés lesz. Azáltal, hogy átmaszírozza a talpát, valójában a szerveinek tesz jót, hiszen az idegvégződések megnyugszanak, így a stressztől befeszült izmok, és egyéb belső szervek ellazulnak.
A fokhagyma és a hagyma foszforsavat tartalmaz – ennek köszönhető, hogy sírunk miközben pucoljuk – a bőrön keresztül a véráramba jutva, megöli a baktériumokat, megszünteti a gennyes fertőzéseket, és ezáltal erősíti az immunrendszerünket is.
1. lépésként szerves  ( organikus ) hagymát – bio hagyma – vásároljunk, majd vágjunk le belőle egy szeletet, és a maradékot légmentesen csomagoljuk el, mivel az oxiádáció nem tesz jót  a hagymának.
Tegyünk a zokninkba egy szelet hagymát, és aludjunk így el.
Érezhetően tisztább lesz a légzésünk is, és reggel sokkal kipihentebben fogunk ébredni.

2, tisztítja a vért, erős antibakteriális hatással bír a véráramba jutva, a toxinokat és vegyszereket kiszívja a sejtekből , és még számos jótékony hatással bír.

Hozzászólások: