Hogy mutatják ki a szeretetüket a különböző csillagjegyek? Lássuk!

Vannak olyanok, akik túláradó rajongással, odaadással, öleléssel, gyengéd szavakkal mutatják ki szeretetüket. Mások pedig kis apró gesztusok által, hiszen nekik nehezebben megy a szavak általi önkifejezés.

Nézzük, a különböző csillagjegyek hogyan mutatják ki szeretetüket!

Kos

Ha valakit megszeret, akkor nagyon védelmező lesz. Képes harcolni a végsőkig a szeretett személyért, mindent megtesz a boldogságáért. Nem engedi, hogy bántódása essen.

Bika

Mindent megtesz azért, hogy kimutassa feléd az érzéseit, hogy tudd, hogy mennyire odavan érted. Nagyon sok figyelmet fordít az olyan apró részletekre, amelyeket eddig talán észre sem vettél.

Ikrek

Mellette nagyon sok kalandban, és új dologban lehet részed. Mindig bátorítani fog, soha nem hagyja, hogy elveszettnek érezd magad. Megtesz mindent azért, hogy boldog lehess.

Rák

Nagyon fontos számára a család, a szeretteiért minden kockázatot képes vállalni. A békés családi kör, és a szerető otthon mindennél fontosabb számára. A szemedbe mondja, hogy mennyire fontos vagy neki, és cselekedeteiben is kifejezi állandó gondoskodását.

Oroszlán

Ha egy Oroszlán a párod, akkor mindenképpen tudni fogod, hogy mennyire szeret. Állandóan gondoskodik arról, hogy a figyelem középpontjában lehess.

Szűz

A szerelmet a humorosabb oldaláról közelíti meg. De, ha problémáid adódnak az életben, ő mindig ott lesz melletted, és segít, bármiről is legyen szó.

Mérleg

Nyugodtan rábízhatod a titkaid, és érzéseid, nagyon megbízható. Ő is minden gondolatába, és érzésébe beavat, nyílt lapokkal játszik. Azt is tudni fogod, hogy mennyire szeret.

Skorpió

Soha nem fogja a szemedbe mondani, hogy szeret. Csak egyes gesztusaiból olvashatod ki az irántad érzett vonzódását. Ha szükséged lesz rá, ő mindig ott lesz melletted.

Nyilas

Ha szerelmes, akkor mindent megtesz az imádott személyért. Mindenben támogat, olyannak fogad el, amilyen vagy. Rá, jóban-rosszban számíthatsz.

Bak

Egyik legfőbb jellemzője a hűség. Ha egyszer megszeret valakit, akkor egy életre kitart mellette. Nagyon biztonságos mellette az élet.

Vízöntő

Nehezen lehet közel férkőzni hozzá, de, ha egyszer beenged a szívébe, akkor az örökre szól. Mellette állandó vidámság az élet, minden bánatod elmúlik vele. Mindent megtesz érted, szeretetét így fejezi ki.

Halak

Akkor is megkérdi, hogy hogy érzed magad, amikor a legkevésbé számítasz rá. Nagyon érzékeny, és odaadó, minden érzését kimutatja. Nagyon tud szeretni!

Hozzászólások: