Ezért nem vesznek komolyan ha kihívóan öltözködsz!

 

Sokszor halljuk, hogy a férfiak mindig csak azt akarják, avagy aki a napra megy, ne csodálkozzon, ha leég. Vajon mi az igazság az öltözködés és a könnyen kaphatóság összefüggéséről? Előfordul, hogy ha valaki a munkahelyén is úgy néz ki, mint aki habpartiba készül, hamar csalódás elé néz. Hiába állja a kérők ostromát, ha ő kapcsolatban gondolkodik, a pasik többsége viszont csak kalandot akar.

Igen, úgy tűnik, a férfiak egy lenge ruhás nőről hajlamosak azt hinni, hogy neki is csak a dugibugi jár a fejében ? különben miért így öltözött volna. Szóval szemrebbenés nélkül le is szólítják egy kósza numera reményében. Hogy ez mennyire így van, bizonyítja Guéguen 2011-es kísérlete is.

whore (1)

Hosszú vagy rövid szoknya?

Nyolc szerdai és nyolc szombati napon ‘ esténként háromszor egy órában ‘ egy 20 és egy 21 éves nő vállalkozott arra, hogy belép az oroszlánbarlangba, azaz egy férfiaktól hemzsegő szórakozóhelyre.

A 16 este alatt nyolcszor kihívóan öltöztek, extra rövid szoknyában, vállkidobós, szűk felsőrészben jelentek meg, a másik nyolc alkalommal pedig konzervatívan, blúz és hosszú szoknya volt szerelésük.

A ruhától eltekintve a hajuk és a sminkjük ugyanolyan volt mindegyik esetben. A kísérletvezető arra kérte őket, üljenek egy szimpatikus asztalhoz, lehetőleg a bárpult közelében, mivel a férfiak általában itt ácsingóznak.

Nem kellett mást tenniük, mint beszélgetni és megintcsak beszélgetni ? szerencsére ez nem volt nehéz feladat -, méghozzá úgy, hogy a külvilágra ügyet sem vetnek.

Két férfi megfigyelő is jelen volt, akik egy másik asztaltól követték a fejleményeket. Előzetesen abban állapodtak meg, hogy a nő karba teszi a kezét, jelezvén, ha egy férfi megkörnyékezi, vagyis megszólítja.

A nőknek azonban le kellett rázniuk a közeledőt, a következő szöveggel: ” Szia! Várunk valakire, egy-két perc múlva biztosan itt lesz. Addig a barátnőmmel szeretnék beszélgetni. Majd talán máskor, jó?” Ezzel jól le is hűtötte a férfi lelkesedését, aki azon nyomban faképnél is hagyta a lányokat.

Hozzászólások:

2 thoughts on “Ezért nem vesznek komolyan ha kihívóan öltözködsz!”

Comments are closed.