Milyen lesz a házasságod? Csillagjegyed elárulja!

A zodiákus mind a 12 jegye más és más domináns jellemvonásokkal bír, így természetes, hogy változó módon illenek egymáshoz. Kiknek ígér az asztrológia örök szerelmet és kiknek nehézségeket? Most megtudhatod!

Kos:

A Kos egy domináns típus, éppen ezért jobb, ha egy szerelmi kapcsoltban, házasságban a férfi a Kos jegyű. A Kos nő hajlamos rá, hogy ő viselje a nadrágot, és ez egy párkapcsolatban nem túl szerencsés. A Kos nem riad vissza a konfliktusoktól, de elég jól kijön, összeillik az Oroszlánnal, Nyilassal, és szerelmi kapcsolatban, házasságban a Mérleg is jó partner a számára. Ezekkel a csillagjegyekkel harmonikus házasságban élhet, a heves természete ellenére is. Problémás lehet a szerelmi kapcsolata, házassága a Bakkal, Rákkal.

Bika:

A Bika egy nőies típus, szerelmi kapcsolatban, házasságban szerencsésebb, ha a nő a Bika jegyű. Kedves, türelmes, romantikus, hűséges, elég jól ki tud jönni másokkal, de azért neki is lehetnek problémái más csillagjegyekkel, például az Oroszlánnal, és a Vízöntővel elég sok konfliktusa lehet. A szerelemben, házasságban tartós, harmonikus kapcsolatban élhet egy Bakkal, Szűzzel, és a szemben lévő Skorpió jegy is szóba jöhet mint szerelmi partner, házastárs.

Ikrek:

Az Ikrek egy jó haver, barát, és ez a szerelmi életében, házasságában is megnyilvánul. Általában jól kijön a többi csillagjeggyel, de természetesen neki is lehetnek problémásabb kapcsolatai. Kevésbé szerencsés, ha Halak vagy Szűz csillagjegyű szerelme, házastársa van, velük nehezebben találja meg a közös hangot. Olyan típusok illenek hozzá leginkább, akik hasonlóan rugalmasak, szeretik a szabadságot, mint ő is. Összeillik a Vízöntő és a Mérleg csillagjegyekkel, és jó házasságban, szerelmi kapcsolatban élhet a Nyilassal is.

Rák:

A Rák egy romantikus, kedves, alkalmazkodó típus. A legnőiesebb csillagjegy, ezért jobb az, ha egy párkapcsolatban, házasságban a nő született a Rák jegyében. Általában könnyen kijön a többi csillagjeggyel, de igazán jó párkapcsolat, házasság a Halakkal és a Skorpióval lehet, illetve a Bakkal is egy jó párost alkothatnak. Akivel problémás lehet a házassága, szerelmi kapcsolata az a Kos és a Mérleg jegyében születettek. Annak ellenére, hogy a Mérleg is egy kedves alkalmazkodó típus, mégis sokkonfliktus lehet kettőjük között.

Oroszlán:

Az Oroszlán egy nagyon domináns, erős személyiség, férfias típus, így szerencsésebb, ha egy párkapcsolatban, házasságban a férfi született az Oroszlán jegyében. Jó párost alkothatnak a Kossal, és a Nyilassal, annak ellenére harmonikus kapcsolatban, házasságban élhet a Kossal, hogy mind a ketten elég domináns személyiségek, de a sok közös cél, közös tulajdonság összeköti őket. Egy Vízöntő társsal is harmonikus, hosszú házasság ígérkezik. Akivel problémás, sok konfliktussal fűszerezett párkapcsolat, házasság várható az a Skorpió és a Bika. Nagyon ellentétes tulajdonságaik vannak, nehéz ezeknek a jegyeknek együtt élni.

Szűz:

A Szűz általában nagyon jó társ, könnyen alkalmazkodik, jól kijön szinte bárkivel, de akikkel különösen harmonikus, kiegyensúlyozott, békés kapcsolatban élhet az a Bika és a Bak. Ezek között a jegyek között megkötött házasságok általában egy életre szólnak. A Szűz a jó természete ellenére is nehezen jön ki az Ikrekkel és a Nyilassal, velük sok konfliktus várható, és könnyen válás lehet a házasságuk vége. A Halakkal lehet még tartós, hosszú távú, harmonikus párkapcsolata, házassága.

Mérleg:

A Mérleg ideális házastárs, akár a férj, akár a feleség született a Mérleg csillagjegy alatt, a társának nagyon jó dolga van mellette. A Mérleg egy nőies típus, ezért jobb, ha a feleség született ebben a jegyben, de a Mérleg férfi is nagyon jó társ, férj, romantikus, kedves, udvarias. Szinte bárkivel jól kijön egy Mérleg szülött, de akivel különösen jó, harmonikus lehet a házassága, az Ikrek és a Vízöntő. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. Akivel problémás lehet a kapcsolata, házassága az a Rák és a Bak.

Skorpió:

A Skorpió a köztudatban egy elég nehéz eset, és valóban, nem könnyű vele együtt élni, de egy kitartó, hűséges típus, és vannak azért olyan csillagjegyek is, akikkel elég jól kijön, és tartós, boldog házasság várható kettőjük kapcsolatából. Ilyenek például a Halak és a Rákok, de ideális házastárs számára a Bika jegy szülötte is. Akikkel komolyabb konfliktusok várhatók, és nem igazán ideális partnerek számára, azok az Oroszlánok, és a Vízöntők.

Nyilas:

A Nyilas általánosságban nem egy rossz házastárs, csak nem szabad őt korlátozni, szabadon kell engedni, és akkor hűséges, kitartó típus, és le tud élni egy életet választottja mellett. Ideális partner számára a Kos és az Oroszlán, a sok közös tulajdonság, közös célok összekötik őket akár egy életre is. Kifejezetten előnyös az, ha a házastársa az Ikrek jegyében született, nem véletlen az a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Nagyon jól kiegészítik egymást, annak ellenére, hogy egymással szemben álló jegyek, sok közös van bennük, és nagyon jó, boldog, harmonikus házasságban élhetnek egymással.

Bak:

A Bak egy elég magának való, zárkózott típus, de azért vannak olyan csillagjegyek, akik mellett fel tud oldódni, ki tud bontakozni, és boldog, kiegyensúlyozott házasságban élhet. Jól kijön és összeillik, jó házasságban élhet egy Szűzzel vagy Bikával, illetve a Rák jegyében született társa csodákra képes vele kapcsolatban. Ideális házaspár lehet egy Bak és egy Rák, mivel a Rák képes feloldani a Bak ridegségét. A Rák sok érzelmet visz bele kettőjük kapcsolatába. A Bakoknak problémás, nehéz kapcsolata lehet a Kosokkal és a Mérlegekkel, nagyon ellentétesek ezek a csillagjegyek.

Vízöntő:

A Vízöntő nehezen kötelezi el magát egy hosszú távú kapcsolatban, házasságban, de ha már megtette, akkor kitartó, hűséges, és jó házastárs válik belőle. Ideális házastárs számára a Mérleg és az Ikrek, sok hasonló tulajdonságuk van, jól kijönnek egymással. Az Oroszlán szintén ideális partner a számára, jól tudnak együttműködni. Akivel meglehetősen problémás a kapcsolata az a Skorpió és a Bika, velük nagyon nehezen jön ki, és hosszú távon nem működik a kapcsolatuk, házasságuknak könnyen válás lesz a vége.

Halak:

A Halak egy ideális partner, házastárs. Kedves, aranyos, romantikus. Inkább nőies tulajdonságokkal rendelkezik, nőies típus, de azért a Halak férfi sem rossz, főleg egy olyan nő számára, aki a romantikát, hatalmas érzelmeket keres egy kapcsolatban. Ha egy nő egy tipikus macsóra vágyik, akkor ne Halak társat keressen. A Halak szinte mindenkivel jól kijön, de akikkel igazán harmonikus, kiegyensúlyozott a kapcsolata, azok a Rákok és a Skorpiók, sok közös tulajdonsággal rendelkeznek, ami összeköti őket. A Szűz az ideális házastárs a számára, nagyon jól kiegészítik egymást, szükségük van egymásra, ideális páros. Az Ikrekkel és a Nyilassal viszont sok konfliktus várható, még a kedves, aranyos Halak is ki tud borulni ezektől a csillagjegyektől.

Hozzászólások: