Így varázsoljunk szerelmet feng shui segítségével!

A szerelem a legjobb párkapcsolatban is néha hullámvölgybe kerül. Ne hagyjuk veszni, tegyünk érte, lendítsük fel újra. Mutatunk néhány praktikát, mely a feng shui szerint elengedhetetlen, ha boldog párkapcsolatot szeretnénk.

A legfontosabb, hogy a hálószobában levő ruhásszekrényből mindent távolítsunk el, ami fölösleges, az ágy alatt ne tároljunk dobozokban lomokat, ezektől is szabaduljunk meg. A szoba egyen világos, hagyjuk, hogy áradjon be a napfény, semmiképp ne sötétítsük le. Tegyünk a hálóba egy kis csengőt, és mindig, amikor kilépünk a hálóból, rázzuk meg kicsit. Amikor belépünk, egyet tapsoljunk. Ennek az a célja, hogy pozitív hangokkal töltsük fel az életterünk.

Hagyjunk egy kevés helyet a fehérneműs szekrényünkben szabadon. Így be tudjuk vonzani a másik fontos személyt az életünkbe az üres helyre. A lazább, üresebb szekrény azt jelzi, hogy nyitottak vagyunk az új tapasztalatokra, új kapcsolatokra.

Ha meg szeretnél szabadulni a régi dolgoktól, emlékektől, zárd őket egy dobozba, kösd össze, és tedd a szekrény, vagy a kamra legfelső polcára.

Amikor egyedül vagy a házban, nyisd ki a hálószoba ajtaját, és, amint egy olyan személy érkezik a lakásba, akit be szeretnél vonzani az életedbe, csukd be a hálószoba ajtaját. Ellenőrizzük, hogy a háló ajtaja jól csukódik-e, és azt is, hogy ne nyikorogjon. Bármilyen probléma van az ajtón, az problémát jelez a kapcsolatban is.

Hozzászólások: