A KOMBINÁCIÓ, AMI ÉLETEKET MENTHET: SZÓDABIKARBÓNA ÉS CITROM

Számos tanulmány szerint, ha citrom és szódabikarbóna keverékét fogyasztjuk reggelente, egy óriási lépést teszünk az egészségünk érdekében. Tudtad, hogy bizonyos tanulmányok szerint a kettő együtt nagyobb erővel rendelkezik (pontosan tízezerszer nagyobb hatóerővel), mint a kemoterápia? Érdemes jobban utánajárni a dolognak, és kipróbálni.

Vajon miért őrzik hét pecsét alatt ezt az ősi titkot? Ha mindenki tudná, akkor bizonyára sokkal több egészséges ember lenne a világon, azonban az a veszély is fennáll, hogy az egészségügy profit nélkül maradna, írja a healthylifetricks.com.

1000_citrom-szodabikarbona_20150424_095735

A citrom bizonyítottan anti-karcinogén hatással rendelkezik a tumorok és ciszták esetében. A rák számos fajtájával veszi fel a harcot eredményesen. Szódabikarbónával keverve normalizálja a szervezet pH-értékét.

Egy nemrég készült tanulmány szerint heti négy vagy öt alkalommal 150 gramm citrom fogyasztása a vastagbél rák kialakulásának esélyét 18%-al, a gyomorrákét szintén 18%-al, a torokrákét pedig 58%-al csökkentette.

A citrom 12 féle daganatos betegséget képes elpusztítani. Megakadályozza a már meglévő rákos sejtek burjánzását, az újak kialakulását. Tízezerszer nagyobb hatóerővel rendelkezik, mint a kemoterápiás szerek, melyek a rákos és az egészséges sejteket is elpusztítják. Csupán annyit kell tennünk, hogy két evőkanál frissen facsart citromlevet keverjünk el egy fél evőkanál szódabikarbónával. Öntsük fel egy pohár vízzel, és igyuk meg, lehetőleg reggel éhgyomorra. Két hét után már érezni fogjuk a hatását, nem leszünk olyan fáradtak, tele leszünk energiával és a kedvünk is sokkal jobb lesz.

 

Forrás: twice.hu

Hozzászólások: