Felejtsd el a felüléseket! Így lesz feszes a hasad pár hét alatt

Feszes hasunk nem csak az unalmas felülésektől lehet, kipróbálhatunk számtalan izgalmas gyakorlatot is. Cikkünkben most négyet mutatunk be, amelyeket rendszeresen végezve pár hét alatt leadhatjuk a csípőnk környékén felgyülemlett pluszkilókat.

1000_3planksarah_20141116_100016

Lábemelés

Helyezkedjünk el a képen látható módon. Emeljük fel a lábunkat nagyjól fél méter magasra, közben csípőnk maradjon párhuzamos a talajjal. Tartsuk a levegőben néhány másodpercig, majd engedjük le. Ismételjük meg a gyakorlatot 30-szor, majd tegyük ugyanezt a másik lábunkkal is.

3PLANKSARAH

Nem is tűnik nehéznek!

Csípőemelgetés:

Helyezkedjünk el a képen látható módon. Miközben támasztjuk magunkat egyik karunkkal, emeljük meg finoman a csípőnket, majd engedjük le csaknem a talajig. Fontos, hogy gerincünk és testünk végig egyenes maradjon. Ismételjük meg a gyakorlatot 20-szor, majd forduljunk meg és csináljuk meg ezt a másik oldalon is.

4PLANKSARAH

Felemelkedés

Helyezkedjünk a képen látható módon, alkarunkkal támasszuk meg a testünket, majd emelkedjünk fel úgy, hogy először az egyik karunkat egyenesítjük ki, majd a másikat is. Ismételjük meg a gyakorlatot 20-szor, de akinek már jól megy, az emelheti a mennyiséget.

1PLANKSARAH

Térdhúzás

Helyezkedjünk el a képen látható módon, majd az egyik térdünket oldalt húzzuk fel a karunkig úgy, hogy szinte megérintse azt. Csináljuk meg a gyakorlatot 10-szer, majd ismételjük meg a másik lábunkkal is.

2PLANKSARAH

Hozzászólások:

One thought on “Felejtsd el a felüléseket! Így lesz feszes a hasad pár hét alatt”

Comments are closed.