KIDERÜLT, MILYEN GYAKRAN HAZUDNAK A KÜLÖNBÖZŐ CSILLAGJEGYŰ EMBEREK

Hazugság nélkül nincs szerelem – tartják a bölcsek. Shakespeare ezt így fogalmazta: színház az egész világ. S hogy mennyire vagyunk jó vagy rossz színészek ebben a folyamatos előadásban, attól is függ, mennyire tudunk színlelni, hazudni, és hogy mi a csillagjegyünk – írja a Blikk Nők.

Mindegy jegy mellett fel van tüntetve, hogy a hétköznapokon összesen hány százalékuk képes a hazugságra.

Kos: 5%

Nagyon nem jó színész. Mindig őszinte és nyílt: látszatra zord, valójában szívélyes, aki sosem köntörfalaz fölöslegesen. Hamar lebukik, ha hazudni próbál. Ha a pénzét képmutatással kellene keresnie, alighanem éhen halna.

Bika: 20%

Mivel az őszinteség hozzátartozik a Bika jelleméhez, aligha képes szerepet játszani. Bizalomra méltó, aki a képmutatást megveti – ilyesmire legfeljebb valamilyen jó cél érdekében hajlandó csupán.

Ikrek: 80%

Született színész. Olyan sok szerepet játszik egyszerre, hogy nehéz eldönteni, melyik is az igazi arca. Bár, lehet, hogy épp emiatt könnyű kiismerni, hiszen minden szerep a személyiségének egy része.

Rák: 95%

Nem szívesen mutatja ki igazi érzéseit, nem hazudik, inkább elhallgat dolgokat. Önvédelemből alakoskodik, hogy igazi lényét mindig egy kicsit homályban tartsa. Álcázása védőpajzs, így folyamatosan titokzatosság lebegi körül.

Oroszlán: 90%

A képmutatás mestere. Az életben szívesen játszik nagyon és fontos szerepeket, és általában sikerül ezeket élettel megtöltenie. Csak ritkán fedi fel az igazi arcát. Ha érdek úgy kívánja, nagyon át tudja színezni a valóságot.

Szűz: 25%

Az álcázás minden formáját megveti. Mindig természete szerint viselkedik. Igaz, nem enged bepillantást a dolgaiba, de másoktól megértést vár el.

dbf5a4b8f61f54d9999e7bed50d1d95d

Mérleg: 100%

A füllentés nagymestere. Ügyesen hazudik, s mert nagyon ért a színészkedéshez, nehezen lehet rajtakapni. Mesterfokon játssza mindig a helyzetnek megfelelő szerepet, nagyon kell vele vigyázni.

Skorpió: 65%

Nem szívesen enged betekintést lelki életébe, de azért nem álcázza magát. Csak bezárkózik, megközelíthetetlennek és titokzatosnak tűnik. Nehéz, majdnem lehetetlen őt kiismerni, amire nagyon büszke.

Nyilas: 10%

A képmutatás művészete teljesen idegen tőle. Mindig azt mutatja, ami a lénye, mindig úgy viselkedik, ahogyan éppen érez. Ami a szívén, az a száján.

Bak: 50%

Nem jó színész, de ért annyira a képmutatáshoz, hogy a külvilág számára kiismerhetetlenné tegye magát. Nem szeretne senkit félrevezetni. Aki nyílt kérdést intéz hozzá, annak egyértelmű választ ad.

Vízöntő: 75%

Szívesen visel álarcot, és bolondozás mögé bújva mondja ki az igazságot. Szeret szerepet játszani, hogy elrejtse azt, amit érez, gondol. Örömmel zavarja össze az embereket, mégis tisztességes és megbízható.

Halak: 85%

A félénk Halak nem szívesen adja ki az érzéseit. Kitűnő színész, nagyon vigyáz arra, hogy ne lehessen kifürkészni az igazi énjét. A másik igyekezetére bízza, hogy kiismerje, és a lelke mélyén díjazza, ha valaki energiát fektet ebbe.

Hozzászólások: