Játék: válassz egy kristályt, megmondom, ki vagy!

  1. Kék howlit

Ha ezt a követ választottad, jó lenne dolgoznod kommunikációs készségeiden. Szükségét érzed annak, hogy hangosan kimondd gondolataidat? Őszinte vállalod érzéseidet önmagad és mások előtt? Odaadóan meghallgatsz másokat?

kristály

Ez a kő a torokcsakrát képviseli, de a füleket is reprezentálja ? ezért is azonosítják a kommunikáció minden formájával. Ha torokfájással küzdesz, érdemes volna odafigyelni arra, hogy mit nem mondasz ki valakinek. Lenyeled a szavakat, hogy megőrizd a békét és elkerüld a konfliktusokat? Haraggal beszélsz? Itt az ideje megvizsgálni a torokfájás emocionális hátterét.

Ha fülproblémáid vannak, utalhat arra, hogy nem akarsz meghallgatni valakit vagy valamit. Utalhat arra, hogy jobban oda kellene figyelned a körülötted levők hangjára, vagy esetleg a te saját, belső hangodra. Neked kell tisztában lenned a fizikai tünetek lelki hátterével. Gyakran azért van a gyerekeknek fülproblémájuk, mert nem akarják többé hallani a tiltást, a szülők veszekedését.

Ez egy kékre festett kristály, ami utalhat arra, hogy nem vállalod fel önmagad. Hogy maszkot próbálsz viselni, megtagadva másoktól igazi énedet. Mindannyian egyediek vagyunk, egyéni tehetségekkel és készségekkel ? senki sem olyan, mint te. Ideje megmutatni a világnak igazi, gyönyörű önmagad.

  1. Zöld aventurin

Ha a második kristályt választottad, gyógyulásra, egyensúlyra, harmóniára, békére vagy több szeretetre van szükséged. A zöld a szívcsaka képviselője, amely a többi csakrák közt félúton van ? tehát a szív dolgaival, az egyensúllyal, harmóniával, gyógyulással és szeretettel van összefüggésben. Nem érzel békét, valahányszor a természetben sétálsz? A természet közelsége automatikusan kiegyensúlyozza ezt a csakrát, a zöld lombok alatt védelmet és biztonságot érzünk.

Hogy ezt a követ választottad, arról árulkodik, hogy gyógyulásra, a középpontba való visszakerülésre van szükséged. Lehetséges, hogy egy múltbeli sérülés miatt bezártad ezt a csakrát? A bezárt szívcsakra megakadályozza a szeretet befogadását, a másokkal való kapcsolódást is. Lehetséges, hogy nehezen barátkozol. Ez a csakra az önértékelést, önmagunk iránti tiszteletet és szeretetet is kifejezi ? itt az ideje táplálni önbecsülésedet, érezd magad méltónak mindarra a jóra, amit az élet felkínál számodra.

Talán észrevetted, hogy a kórházakban gyakran használják a zöld színt. Ez azért van, mert a zöld a gyógyulást, növekedést jelképezi.

  1. Citrin

Ha a harmadik követ választottad, a napfonat csakrával lehetnek problémáid. Ez a csakra az erőforrásunk, az akarat székhelye. Mások kezébe adtad a hatalmad? Megengedted másoknak, hogy átvegyék életed felett az irányítást, ahelyett, hogy kézbe vetted volna a dolgokat?

Talán másoktól függsz és alacsony az önbecsülésed. Most itt az ideje, hogy te vedd át saját életed kormánykerekét. Szánj időt némi csendes meditációra és fontold meg, hogy mit szeretnél kezdeni saját életeddel. Igen, képes vagy megteremteni saját valóságodat vizualizációval, célok kitűzésével és ezek felé tett kis lépések által. Álmodj nagyot és legyél tisztában képességeiddel. A tökéletesség nem szükséges a kezdéshez. Csak egyszerűen kezd el.

Ez a kristály szintén jó hatással van a bőség minden formájának bevonzására. Lehetséges, hogy anyagi problémákkal is küzdesz, vagy elutasítod az anyagi bőséget, gondolván, hogy nem vagy rá érdemes. Csakúgy megérdemled, mint mindenki más, engedd be életedbe a bőséget!

Hozzászólások:

6 thoughts on “Játék: válassz egy kristályt, megmondom, ki vagy!”

Comments are closed.