Hol ismerkedtetek meg a pároddal? Ezt árulja el a kapcsolatotokról

A munkahelyen találkoztatok, vagy egy közös hobbi révén? Mutatjuk, hogy mire utal a válasz!

Screen-Shot-2013-10-23-at-8.14.01-300x187

Minden párnak megvan a saját története arról, hogy miként találkoztak először, ez azonban több egy sztorinál, amit a kíváncsiskodó ismerősöknek el lehet mesélni. Az, hogy hol ismerkedtetek meg, árulkodik a kapcsolatotokról is: nézd meg, hogy mit mond el róla!

Munkahelyen

A munkahelyi románcot a felek gyakran titokban tartják a többi kolléga előtt, hiszen félthetik az állásukat, a karrierjüket, a titkolózás pedig még izgalmasabbá teheti a helyzetet. Valószínűleg mindketten szeretitek a kalandot, ezért később is tennetek kell azért, hogy érdekesnek találjátok egymást.

Interneten

Ha az interneten ismerkedtetek meg, valószínűleg nem csupán egy futó kalandot, hanem az életetek társát kerestétek a másikban. Mivel a szándékotok komoly, a siker érdekében nyitottak vagytok a kompromisszumokra, ami elősegíti a mindennapokban való együttműködést.

Barátok révén

A család vagy a barátok hoztak össze benneteket? Az, hogy egy közös ismerősötök révén találkoztatok, jó jel, hiszen ugyanannak a személynek a társaságát kedvelitek, így nagyobb eséllyel egymásét is. Kevesebb rizikót is vállaltatok azzal, hogy egy hozzátok közel álló személy véleménye adta meg a kezdő lökést.

Szórakozóhelyen

Amennyiben szórakozóhelyen vagy bárban ismerkedtetek meg, bizonyára párként sem ültök otthon kettesben. Ha még nem rég vagytok együtt, érdemes lehet tisztáznotok, ki mit vár a kapcsolattól, mert a megismerkedésetek helyszínéből ítélve előfordulhat, hogy egyikőtök csak rövid távra tervez.

Nyaralás alatt

Ha nyaralás közben ismerkedtetek meg, az utazás szeretete összeköthet titeket, ám visszatérve a hétköznapok nehézségeit is meg kell oldani. Figyeljetek arra, hogy az év szürkébb időszakaiban is legyen részetek pozitív élményekben.

Közös hobbi

Egy hobbi hozott össze benneteket? Ez jó kiindulópontja lehet a kapcsolatotoknak, hiszen azt jelenti, hogy valamiben azonos az érdeklődésetek, így a szabadidőtökben könnyedén szervezhettek közös programokat.

Hozzászólások:

2 thoughts on “Hol ismerkedtetek meg a pároddal? Ezt árulja el a kapcsolatotokról”

Comments are closed.