Egy recept a bibliából. Ez a recept 3500 éves és minden betegséget gyógyít

Ősidők óta az olíva, mind az olívabogyó, mind a levél élelmiszerként és gyógyszerként használatos. Az olíva levele tüdőbaj, tuberkulózis, gonorrhoea, hepatitisz B, influenza, herpesz, agyhártyagyulladás és még sok más kezelésére használható az oleuropein nevű hatóanyag miatt.

Továbbá, az olívabogyó az oleuropein hatásos parazitaellenes, gombaellenes és antibakteriális hatásai miatt előnyös sebészeti beavatkozások, gombák és baktériumok kezelésére.

Ez a tea egy ősi recept alapján készült

Az olajlevélből készült tea rendkívül előnyös a tuberkulózis, gonorrhoea, pneumonia, meningitis, influenza, herpesz, krónikus fáradtság szindróma, hepatitis B, atherosclerosis, botulizmus, malária, gyomorfekély, diftéria, húgyúti fertőzések és encephalitis gyógyításánál.
Az olívatea erősíti az immunrendszert és fokozza az energiát. Ezért kemoterápiát követően, vagy a stressz enyhítésére kiválóan használható.

Hozzávalók:

15-20 szárított olajlevél
2-3 dl forró víz
Gyűjtsük össze a leveleket tavasszal és hagyjuk levegőn megszáradni. Ezután tegyük a száraz leveleket egy üvegedénybe, és tartsuk hűvös és sötét helyen.

Egy-egy alkalommal vegyünk 15-20 levelet és tegyük forró vízbe. Főzzük 10 percig, majd vegyük ki a leveleket, és hagyjuk a folyadékot 15 percig lehűlni. Opcionálisan hozzáadhatunk mézet vagy citromot. Ez a tea javítja az általános egészségi állapotot, de ajánlott a fogyasztása hogy több hétig, hogy minél jobban kifejtse a hatását.

Hozzászólások: