FOLYAMATOSAN VISSZAMÉRGEZED MAGAD BÉLSÁRRAL! ÍGY, TISZTÍTSD MEG A VASTAGBELED!

A filantropicum.com-on megjelent beszélgetés Szabó György parapszichológussal:
Milyen módszert ajánlasz erre?

Évezredek óta alkalmazott egyszerű bevált módszert: a beöntést! Fontos tudni, hogy a vastagbélben történik a vízben oldott anyagok felszívódása. A vastagbél belső felületén könnyen meg tudnak tapadni a különféle nemkívánatos anyagok. Az évek során történő helytelen táplálkozásból kifolyólag lerakódás alakul ki a vastagbél belső felszínén. Ebben a plakkrétegben toxikus anyagok, penész, gombák és az erjedés termékei és különféle paraziták fészkelnek.

Tehát mivel ezen a toxikus rétegen keresztül történik a visszaszívódás, így szinte folyamatosan ”visszamérgezzük” magunkat. Itt utalnék vissza a komplexitásra: azonnal érthető, hogy miért nem működik önmagában mondjuk valamely méregtelenítő-tea kúra. Hiába nagyszerű a vértisztító, méregtelenítő hatás, amíg a vastagbelet nem ürítettük ki, addig nem beszélhetünk átütő sikerről. A beöntés tehát szinte az egyetlen módszer, amelynek segítségével tökéletesen megszabadulhatunk a vastagbélben összegyűlt mérgező anyagoktól. (A nagyobb kozmetikákban Kolon–hidroterápia néven hirdetik ezt az ősi módszert, természetesen borsos áron)

Nem fájdalmas ez? Esetleg nem kapunk-e valamilyen fertőzést?

A gyakorlat szerint valóban nem mindenki csinálja szívesen a beöntési procedúrát. Pedig fájdalmasnak egyáltalán nem fájdalmas, legfeljebb enyhe feszítő érzés jelentkezhet. Fertőzéstől pedig egyáltalán nem kell tartanunk. Az eredmény viszont kárpótol bennünket a csekély kellemetlenségért: így biztos megszabadulnunk betegségeink egyik fő okozójától, a fentebb említett megkövesedett plakk rétegtől, a bélsárkőtől.

Nos, ha beöntés vezet a belső higiéniához, akkor hát legyen beöntés.

Hogyan álljunk neki?

Szükség van egy 1,7-2 literes tiszta beöntő készülékre. (gyógyszertárakban kapható) Keressük meg a beöntéshez a legjobb helyet a lakásban (javaslom, hogy ne válasszunk távol eső helyet a WC-től!) és a tiszta (kiforrázott) készüléket elzárt gumicsővel akasszuk fel úgy, hogy a cső vége kb. 15-20 cm-re legyen a padlótól. Töltsük fel a tartályt felforralt és testhőmérsékletre visszahűtött vízzel és feltétlenül engedjük ki a csapon keresztül a csőbe szorult levegőt! (amíg a kiáramló víz fröcsög) Sokakat megijeszt a víz ajánlott mennyisége. Megnyugtatásul közlöm, hogy az egészséges vastagbél térfogata kb. 3,5 liter. Tehát van hely bőven. A vízhez feltétlenül adjunk 3 evőkanál citromlevet, vagy almaecetet. (Ez azért szükséges, mert a bomlás, erjedés, rothadás általában enyhén lúgos közegben zajlik, így a savanyú oldat fékezi, megállítja ezeket a folyamatokat, gátolja a patogének szaporodását és stimulálja a hasznos, szükséges mikroflóra élettevékenységét.) Végül kenjük be a beöntő cső végét kevés növényi olajjal.

Terítsünk a padlóra egy törölközőt, vagy pokrócot, és helyezkedjünk el rajta négykézláb ”tigrispózban”. Kissé tegyük szét a lábakat, lazítsuk el a hasizmokat. A cső végét vezessük be a végbélbe kb. 5-6 centiméterre. Nyissuk meg a cső végén lévő csapot, így a víz könnyen belénk áramlik. A hőmérséklet és a savtartalom semmilyen kellemetlenséget nem okoz. Mélyen lélegezzünk, teljesen nyitott szájjal! A légzés segíti az ellazulást és a rekeszizmot is működésbe hozza. A folyamat 2-3 percig tart. Ezután álljunk fel és jól rázzuk meg a beleinket, mozgassuk meg a hasfalat, vagy masszírozzuk a hasat, de legjobb lépegetni, vagy ugrálni.

Hand drawn human large intestine cartoon over purple
Hand drawn human large intestine cartoon over purple

Az első beöntéseknél valóban érdemes ”gyönyörködni” abban, amit a víz kihoz. A látvány nagyon is szörnyűséges és megdöbbentő, a bűze kibírhatatlan. Ezután, egészen bizonyossá válik mindenkiben az eltökéltség, hogy a bélmosást addig csinálja, amíg a belek teljesen ki nem tisztultak. Ez a következő kúrával érhető el:

A kúrát újhold előtti héten célszerű elkezdeni. Mindennap reggel 5 és 7 óra között (a kínai szervóra-rendszer szerint a vastagbél órájában) beöntést végzünk. A második héten minden második napon, a harmadik héten minden harmadik napon, a negyedik héten a negyedik napon reggel a beöntést megismételjük. A negyedik heti eredmény után fellélegezhetünk, a feladattal sikeresen megbirkóztunk. Most már csak az a teendő, hogy a vastagbél tisztaságát rendszeresen egy-egy beöntéssel fenntartsuk. A kúra letelte után célszerű a holdhónap 11. és 25. Napján reggel 5 és 7 óra között végezni a beöntéseket. (Ezek a napok egyben a legjobb böjti napok is.)

Kérlek, hogy foglald össze, hogy mi is megy végbe a beöntőkúra során!

Kitisztítjuk a ”gyökereket”. Eltakarítjuk a bélsárkövet, a rothadást, és a penészt, a különféle gombákat, az erjedés termékeit. A belek a megemésztett ételekből az új sejtek felépítéséhez már tiszta anyagokat vesznek fel, megszűnik a salakanyagok és rákkeltők, a mérgek és más toxikus anyagok visszaszívódása, a vérbe való beáramlása. Tisztul a vérünk, szerveink táplálása javul. A tiszta vér elkezdi kimosni a szerveinkből a korábban (évek hosszú sora alatt) odaszállított és lerakódott ártalmas anyagok torlaszait. Rengeteg energia, amelyet a szervezet eddig az önmérgezés (intoxikáció) elleni harcra használt el, felszabadul és a betegségek leküzdésére és az öngyógyító folyamatok beindítására fordítódik. Fokozatosan a helyükre kerülnek a vastagbél által kimozdított szervek és normalizálódik a működésük. Beáll a vérnyomásunk, betegségeink napról-napra egyre kevésbé hallatnak magukról.

A nemrég még kitágult, megnyúlt gyengén működő vastagbelünk most kitisztítva, leeresztett vitorlaként lóg. Ezért újra munkára kell fogni, meg kell tanítani a táplálék továbbítására, eredeti, természetes formájának újbóli kialakítására. Erről fogunk beszélni a következő alkalommal!

Hozzászólások: