15 titok, amitől könnyebb az anyaság ? tapasztalt anyukák vallomásai

A Today?s the Best Day újság kérdezte meg az olvasóitól, hogy ők hogyan könnyítik meg maguknak a mindennapokat gyerekek mellett, és miért szeretnek anyukák lenni. Az eredmény vicces, kedves, és az élet írta. Igazi anyukák igazi válaszai következnek.

anya

1. Amióta anya vagyok, mindenki megbocsátja, ha elkések valahonnan.
2. Senki sem néz bolondnak, ha magamban beszélek, mert ott van velem a gyerekem. Még akkor is, ha csak pár hónapos.
3. Minden nap lehet pizsamás-rajzfilmezős napot tartani, így újra élhetem a gyerekkoromat.
4. Ha nem kellene a gyerekeimet etetnem, valószínűleg folyton elfelejtenék enni adni a kutyának.
5. Akárhányszor csokit eszem, és a gyerekem kérne belőle, azt mondom neki, hogy ez orvosság, így megmarad az egész nekem.
6. Ha pukizom, mindenki azt hiszi, hogy a gyerek volt.
7. Egy szó: ALVÁSIDŐ! Remélem sosem múlik el az az időszak, amikor anya is alszik napközben, amíg a baba alszik.
8. Mindig megeszem minden maradékát, sőt néha veszek neki csokis kekszet csak azért, hogy miután két kicsit harapott bele, már oda is adja nekem. Magamnak sosem vennék kekszet, hiszen hizlal, de egy cuki kisgyereknek bármikor bármennyit vásárolhatok belőle.
9. Szeretem a popsitörlőkendőt, amióta megszületett a babám, mindig van nálam, és szinte mindenhez használom is.
10. Tavasszal és nyáron az este 7 órás fektetési idő azt jelenti, hogy van magamra pár órám még világosban. Ez ám az életérzés!
11. Ha valamihez nincs kedvem, akkor a gyerekeimet használom kifogásként: ?Sajnálom, de ma este a gyerekekkel kell lennem?, ami annyit jelent, hogy ?Bocs, unalmas felnőttek, egy sokkal viccesebb emberkével van ma este sürgős Disney-rajzfilm-nézős dolgom.?
12. Együtt fürdöm a gyerekeimmel, mert így mindannyian egyszerre leszünk kész, hogy végre aludni menjünk. Ha az ő fürdésük után fürödnék, akkor tuti, hogy kijönnének a szobájukból és úgyis be akarnának mellém mászni a kádba.
13. Megtanítottuk a gyerekeknek, hogy nem jöhetnek ki a szobájukból, amíg az órájuk azt nem mondja, hogy 6:30, és nem szólhatnak apához és anyához, amíg a 7:00 el nem érkezik. Sőt a tévé bekapcsolását is megtanítottuk, így kicsivel több alváshoz jutunk hétvégén.
14. Végre van ürügyem, hogy elhurcoljam a férjemet olyan helyekre, ahová sosem menne, ha nem lennének gyerekeink. Disneyland, jövök!
15. Néha belopózom a gyerekek szobájába, és csak nézem őket éjszaka, mert hiányoznak, amíg alszanak. Anyukának lenni a világon a legjobb munka.
Hozzászólások: