KEND EZT A KEZEIDRE, VÁRJ 15 PERCET, ÉS FIGYELD, AHOGY TELJESEN ELTŰNNEK A RÁNCAID!

A kezünket használjuk a legtöbb dologra, a nap is ezt éri leginkább, a víz, a szél, a mosogatószerek. nem véletlen, hogy a kezeken látszik legjobban a korunk, mégis mindenki erre figyel legkevésbé. A haj, az arc, a súlyproblémák elviszik a kézről a figyelmet. Szerencsére egész kis erőfeszítéssel megfiatalíthatod a kézfej bőrét, így nem árulja el többé a korodat.

Megjegyzés: Ezek a házi kezelés nagyon egyszerű, és könnyen elkészíthető.

házi receptek

kez

Tojás fehérje – Javítja a kéz bőrének feszességét, rugalmasságát. Válaszd szét a tojás fehérjét, és keverd össze 1 evőkanál mézzel. Kend a kézfejedre, majd 10 perc múlva dörgöld le.

Burgonya – Főzd meg a krumplit és törd át, adjál hozzá 2 evőkanál olívaolajat, 2 evőkanál mézet, egy evőkanál tejet. Alkalmazd 2-3 alkalommal egy héten, fantasztikusan megújítja, kisimítja a kéz bőrét.

Csipkebogyó olaj – Biztosítja a feszességét és rugalmasságát, és ez is tápláló! Masszírozd a kezedbe az olajat minden nap.

Foltok

Citrom és cukor – Ez a szer nagyon egyszerű és könnyen elkészíthető.½ citrom levét csavard ki. Keverd össze 2 teáskanál cukorral, és körkörös mozdulattal dörzsöld e kezedbe. 10 perc múlva öblítsd le.

hidratált kezek

Mandulaolaj – Kend be a kezed langyos mandulaolajjal! 10 perc múlva mosd le, majd húzz rá pamut kesztyűt, és hagyd rajta egész éjszakán át.

Vazelin – Egyél vazelint a kezedre! Ezután húzz rá pamutkesztyűt egy éjszakán át.

Kerülendő dolgok:

  • Ne rágd a körmöd!
  • Kerüld a forró szappanos vizet!

Hogyan védd, ha hideg az időjárás ?

Mindig viselj kesztyűt!

Hozzászólások: