Fáj a derekad? Tegyél erre a pontra egy ruhacsipeszt. A hatása elképesztő

Nem vagyok az a fajta ember, aki egyből orvoshoz szalad, ha egy kis fájdalom gyötri, végtére is a fájdalom is az élet része.  Ehelyett inkább jobban kiismertem a testem, és a székemben ülve is csillapítani tudom 5 féle fájdalmamat.
Egy elismert reflexológus  Helen Chin Lui írja : Minden fül tartalmazza a teljes test reflex térképet, és több idegvégződésünk található a fülünkben, amelyek közvetlenül csatlakoznak a központi idegrendszerhez.

Szkeptikus lehet az ember egy ilyen történet olvasásán, de egy próbát megérhet, hiszen csak egy csipeszt kell a fülünkre tenni.
Jó tudni, hogy ez a módszer soha nem helyettesítheti az orvosi vizsgálatot, vagy tanácsot.
Nézzük, hogy melyik  pontot kell nyomás alá helyezni bizonyos fájdalmak esetén.

1, hát és vállak. Tegyük egy percre erre a pontra, és naponta többször ismételjük ezt meg.

2, belső szervek. Az enyhe nem akkut fájdalmakra ajánlott ez a módszer. Ha súlyos belső fájdalom lép fel, akkor azonnal az orvost fel kell keresni.

3, Ízületek . A felső középső része a fülnek az a rész amely a legszorosabban összefügg az ízületi fájdalmakkal, és az izületi merevséggel. Nyomást gyakorolva nagy megkönnyebbül az ember a fájdalom enyhülésével. Ha krónikus a fájdalom, érdemes az orvost felkeresni, de nem megér egy próbát?

fulcim

4, torok, és orrmelléküregek. Az alsó középső része a fülnek csatlakozik az orrmelléküreghez és  torokhoz. A bosszantó torokfájdalomra remek ez a módszer.

5, Emésztés, gyomorpanaszok. A fülnek ezen pontja összeköthető a gyomor és az emésztés okozta fájdalmakkal. Tehát, ha fájdalmat érez, vagy kisebb gyomor panaszai vannak, alkalmazza ezt a remek ruhacsipeszes ötletet.

Segítsen, hogy terjedjen ez a népi orvosság!

Hozzászólások:

One thought on “Fáj a derekad? Tegyél erre a pontra egy ruhacsipeszt. A hatása elképesztő”

Comments are closed.