PARAZITA-BÉLFÉREG IRTÁS TERMÉSZETES MÓDSZEREKKEL

Szabaduljunk meg a parazitáktól!

Ismerje meg a legfontosabb népi és újkori módszereket a mint hívatlan vendégek kiűzésére szervezetéből.

Parazita irtás kurkumával és szegfűszeggel

A kurkuma nevű indiai fűszer őrölt szegfűszeggel együtt az egyik legjobb parazitaölő. Nem csak erre jó, hanem gyulladásgátló és koleszterincsökkentő is, mivel fokozza az epe termelését és a máj fölös koleszterint használja fel az epe termelésére. Két héten keresztül napi négy alkalommal egy kiskanálhegynyi kurkumát kell bekapni és bő vizet inni rá.

Káposzta a férgek ellen

Este, lefekvés előtt egy egész,  de legalább fél káposztát szeljen le és fogyassza el nyersen. Ha ez nem megy, nyerje ki a levét és igya meg. Egy hétig tartó a kúra.

imamgini-x-news-04-jpg-big

Fokhagyma és vöröshagyma

A fokhagyma és a vöröshagyma sok más, szervezetünkre gyakorolt hasznos tulajdonságaik mellett parazitaölő anyagokat is tartalmaznak

Az immunrendszer állapota  -az emberi szervezet természetes védekező mechanizmusa- 70 %-ban a vastagbél állapotának függvénye.

Szervezetünk betegségekkel szembeni ellenálló képessége, általános közérzetünk nagyban függ beleink állapotától. Abban az esetben, ha valaki nem végez rendszeresen béltisztítást, a vastagbélben 2-6 kg megkövesedett bélsár van lerakódva. Ez, és a paraziták azok, amiktől feltétlenül meg kell szabadulni.

Hozzászólások: