Így sorakoznak ételosztáskor a rendőrkutyák

A Redditen kezdett el terjedni az a fotó, melyen azt láthatjuk, hogy türelmesen és fegyelmezetten, táljukkal a szájukban várják a kínai rendőrkutyák, hogy sorra kerüljenek az ételosztásnál. A kutyák feladatai közé tartozik többek közt az őrzés-védelem és a robbanóanyag- és a kábítószer-keresés is, így a kiképzés során megtanulnak fegyelmezetten viselkedni. A rendőrkutyáknak így nem okoz problémát türelmesen kivárni a megérdemelt finom falaltokat.

kutyak-2

De nem ők az egyetlenek, akik hasonlóan rendezetten álltak sorba az ételosztásnál: egy fotó tanúsága szerint, ami 1940 körül készült, a finn határon szolgálatot teljesítő kutyák ugyanígy felsorakoztak az ételre várva, mint a kínai rendőrkutyák.

kutyak-1

Hasonlóan fegyelmezetten viselkednek a Washington államban, Yakima városában található K9 Country Club kutyakiképző növendékei is, akik szép sorban, a nevüket meghallva hagyják csak el az elkerített területet. A nagy népszerűségnek örvendő videóból azonban az is kiderül, hogy nem minden kutyus van helyzet magaslatán, az utolsó tanuló úgy tűnik jobban szeret nézelődni és álmodozni?

Hozzászólások:

One thought on “Így sorakoznak ételosztáskor a rendőrkutyák”

Comments are closed.