Ezzel a limonádé diétával 10 nap alatt akár 8 kilótól is megszabadulhatunk

1000_limonade_20150312_203448

2006-ban Beyonce a Master Cleanse diétába kezdett azért, hogy a ?Dreamgirls? című filmben a legjobb formáját hozhassa. Szigorúan betartotta a diétát és csak limonádét, citromlét, juharszirupot, vizet és cayenne-borsot fogyasztott. Két hét alatt 9 kilót adott le az énekesnő.

A Master Cleanse diéta, vagy más néven a limonádé diétaegyike a legnehezebben betartható kúráknak, és más diétákhoz hasonlóan számolnunk kell bizonyos kockázatokkal amikor úgy döntünk, hogy belevágunk. Mivel alapvetően egy folyadékbevitelen alapuló méregtelenítő kúráról van szó, így két hétnél tovább nem ajánlott folytatni.

A tisztítókúrát az 1940-es években dolgozta ki Stanley Burroughs természetgyógyász. Betartani, mint már említettük nem könnyű, de aki végigcsinálja, azt minden elszenvedett percért kárpótolja, hisz 10 nap alatt 6-8 kiló adható le. Ám minél nagyobb a kezdő testsúly, annál több kiló szalad le. A fentiekben leírt összetevőkből készített limonádéból naponta jó két litert kell meginni, 6-8 adagra osztva, e mellett pedig korlátlanul ihatunk vizet, vagy esetleg gyógyteát.

Mivel a méreganyagokkal a vitaminok is távozhatnak, így ésszerűen kell diétáznunk. Ezért nem fogyaszthatunk zsírokat és fehérjéket a kúra alatt.

Hozzászólások:

8 thoughts on “Ezzel a limonádé diétával 10 nap alatt akár 8 kilótól is megszabadulhatunk”

Comments are closed.