A leggyakoribb női szexfantáziák

Ne szégyelld, ha fantáziálsz. Ezzel csak megfűszerezed szexuális életed. Kutatások szerint, szinte nincs olyan férfi vagy nő, akit ne foglalkoztatna: milyen lenne különleges körülmények közt különleges emberrel szeretkezni.

A tíz leggyakoribb dolog, amiről a nők szívesen képzelegnek:

th-545946164fcb6

1. Szerelmeskedés a férjjel
Bár ez nem igazán fantáziálás, a legtöbb nő gyakran gondol napközben házastársára szexuális formában. Aztán örömmel tapasztalja, hogy egy kiadós képzelgés után este könnyebben felizgul.
2. Szerelmeskedés más férfival
Lehet az a klassz srác, akit a buszmegállóban láttál, lehet a főnököd, vagy éppen a volt szerelmed. A legtöbb nőnek bűntudata van az efféle gondolatok miatt, ám ez teljesen normális és gyakran segít az orgazmus elérésében.
3. Szex egy másik nővel
Ez a leggyakoribb fantáziák egyike. A legtöbben mégis félnek beismerni, hogy ilyesmire gondolnak, nehogy még leszbikusnak tartsák őket. Pedig az ilyen álom nem jelenti azt, hogy az illető homoszexuális.
4. Szerelmeskedés egzotikus helyen
Elképzeled, hogy meztelenül fekszel a fehér homokon, a háttérben az azúrkék tenger, susognak a pálmafák. Megjelenik egy bronzbarna Adonis és egyesültök. Ilyesmiről talán csak az nem álmodik, akivel tényleg előfordul a dolog.
5. Prostituált
Sokan állítják magukat az utcára gondolatban. Főleg a szégyenlős nők. Így ugyanis disznó dolgokat is megtehetnek, hiszen pénzért teljesítik az ügyfél kívánságát.
6. Erőszakoskodás
Nem igazi erőszakra, csak szenvedélyes, kierőszakolt szexre gondol a nő. Azt képzeli, hogy a férfi rákényszeríti a szerelmeskedésre. Ő pedig kénytelen megadni magát, és mindent megtenni, amit egyébként nem merne.
7. Ellenállhatatlan démon
A férfi nem tudja levenni a szemét rólad, remeg a keze, meg van zavarodva, a szex istennőjét látja benned. Ha arra gondolsz, hogy a férfi olyan, mint James Franco, még nagyobb az élvezet.
8. Vetkőzés nyilvános helyen
Elképzeled, hogy levetkőzöl a parkban anyaszült meztelenre. Az exhibicionista nők odavannak az ilyen ötletért.
9. Szerelmeskedés hírességgel
Egy gazdag, híres ember kíván. Kell ennél izgatóbb álom? Aki ilyesmit képzel, azt akarja vele bizonyítani, hogy jobb, szerencsésebb és kívánatosabb a többi nőnél.
10. Hármasban
Sok lány és asszony vágyik titkon ilyesmire. Akár két férfi egy nő, akár két nő és egy férfi felállásban. Persze a szendvics akkor a legjobb, ha az illető a közepe.
A szerepjáték is izgalmas lehet. Igaz, nem jellemző, hogy partnere kedvéért a férfi orvosnak vagy éppen tűzoltónak öltözik. Szerelői öltözék viszont minden házban fellelhető.
A nők legkedveltebb partnerei:
1. Tűzoltó
Erős, bátor, hősies, meg aztán érdekes az uniformisa. Aki tűzoltóra, rendőrre, mentőtisztre vágyik, szeretne vészhelyzetbe kerülni, amelyből egy nyalka egyenruhás menti meg. A férfi előbb elhárítja a veszélyt, majd közelebbről szemügyre veszi megmentettjét.
2. Orvos
Megmutatni a dokinak, hol fáj, majd a tapintását érezni és hallgatni a megnyugtató szavait. Sok nő vágyik erre az élményre. Orvosok és nővérek gyakorta tárgyai a szexuális képzeletnek. Főleg a jóképű, fiatal, ám nagy tudású orvos, aki ráadásul kedves is, és pontosan tudja, hová kell helyezni a lázmérőt.
3. A bátor lovag
Régimódi, romantikus fantázia. A hölgy hosszú selyem köntösben, fejdísszel a hajában hagyja, hogy a páncélinges vitéz levegye a lábáról. Mindez sajna, jobbára már a fantáziák világába tartozik. Ha nagyon romantikusak, próbálják ki.

 

4. A mesterember
A férfi koszos, hiszen fizikai munkát végez. A szerelmeskedés sem lesz patyolat tiszta. Egy jó szerelőnek jó a kézügyessége. Pillanatok alatt elhárítja a hibát, beindítja a gépet.

Hozzászólások:

5 thoughts on “A leggyakoribb női szexfantáziák”

Comments are closed.