EZZEL A TERMÉSZETES CSODASZERREL MEGTISZTUL A VASTAGBÉL ÉS A MAGAS VÉRNYOMÁS IS MÉRSÉKLŐDIK!

A vastagbél az emésztőrendszer utolsó állomása, így rendkívül fontos, hogy ez a rész megfelelően tudjon működni és egészséges legyen. Itt számtalan élettani folyamat zajlik le, többek között felszívódik a még szükséges víz- és sómennyiség, és csak a végtermék marad hátra.

Miért fontos a vastagbél tisztántartása?

Elsősorban azért, hogy egészségesek maradjunk. A vastagbelet azért kell időnként tisztítókúra alá vetni, mert a felhalmozódott toxikus anyagok és kártékony baktériumok jelenléte komoly egészségügyi kockázatot jelenthet. Ha a méregtelenítés nem megfelelő, akkor kezdetben a páciens gyengének, fáradékonynak érezheti magát, és idővel testsúlycsökkenéssel is számolni kell.

A következő készítmény nagyszerűen eltávolítja a felhalmozott káros salakanyag-mennyiséget a vastagbélből, így érdemes elkészíteni.

A méz hozzájárul a vastagbél egészségének megőrzéséhez és megakadályozza a káros baktériumok és gombák elszaporodását is.

Az almaecet rendkívül egészséges, pektint is tartalmaz, amely megfelelően lúgosítja a szervezetet, ezáltal javítva az emésztési folyamatokat. Az almaecet a bélirritációt is megszünteti, mivel nagyon sok jótékony antioxidánst tartalmaz, amely elpusztítja a betegséget okozó organizmusokat, a jó baktériumokat viszont nem bántja, ezáltal megteremtve a béltraktus egyensúlyát.

Szükséges hozzávalók:

  • 2 evőkanál organikus méz
  • 2 evőkanál almaecet
  • 240 ml tiszta víz

Elkészítés:

Egy magas nyakú üvegbe keverjük össze az ecetet és a mézet, amíg a méz teljesen fel nem olvad, majd öntsük hozzá a vizet. Kész is.

Használat:

Naponta 1–2 pohárkával kell meginni a keverékből, és az is fontos, hogy a nap folyamán sok vizet fogyasszunk. Érdemes papayát is enni a kúra ideje alatt, és jó, ha szilvaléhez is hozzáférünk, abból is napi pár pohárral megéri legurítani. Igyekezzünk minél több, rostban gazdag zöldséget és gyümölcsöt enni napközben.

A tisztító kezelés addig tart, amíg meg nem isszuk a gyógyitalt.

Hozzászólások: