Te mit álmodtál? Ezek a közelgő szerelmet jelző álomképek

3bbd7eba6b043fd8a3819fa2bb9dd9c9_XL

Apáca

Az apáca a tudattalan üzeneteként a nőiességed vállalásával és elfogadásával kapcsolatos kérdésekre figyelmeztet. Az álmoskönyv szerint, ha ájtatos apácát látsz álmodban, boldog szerelem vár.

 

Alkonyat

Az álomfejtők úgy tartják, ha álmodban alkonyati sétát teszel, hamar új udvarló érkezik az életedbe, akivel megismételheted az éjszaka látott jelenetet.

 

Ablak

Az ablak összetett álomszimbólum, mely jelenthet szabadulást, a múlt lezárását és valami új közeledtét. Ha álmodban ablakon nézel ki, a valóságban szerelem vár, és megpillanthatod a herceget.

 

Ajkak

Ha az álomképek között feltűnő, szép, piros ajkak bukkannak fel, új szerelemre számíthatsz. Amennyiben viszont vérző ajkat látsz, vigyázz, mert csalódást jelenthet számodra.

 

Mag

A magok azt jelzik, hogy valami új készülődik az életedben, ami kibontakozásra vár. Elsősorban egy új szerelemre vagy kapcsolatra vonatkozik a kép.

 

Bazsarózsa

Bazsarózsával álmodni különösen pozitív előjel: ha az álmodban felbukkan ez a termékenység szimbólum, szerencse vár a szerelemben.

 

Ajtó

Az ajtó szintén kedvező szerelmi előjelnek számít az álmokban: új, beteljesülő szerelmet jövendöl. Ha viszont nem mersz belépni az ajtón, talán halogatod egy fontos döntés meghozatalát, vagy félsz lépést tenni az érdekeidért.

 

Ágyék

Ha álmodban az ágyékod tájéka kerül főszerepbe, szerelmi kalandra számíthatsz.

 

Utazás

Ha álmodtban egzotikus helyeket látogatsz meg, számíthatsz arra, hogy új udvarló érkezik az életedbe.

 

Bunda

Ha bundával álmodsz, szerelmi viszony készülődik az életedben.

 

Angyal

Ha angyal látogat meg álmodban, ez azt jelzi, hogy készen állsz a szerelemre. Viszont ha az angyal csak elsuhan a hajlékod előtt, talán nem vállalod a felelősséget a sorsodért.

 

Bors

Ha borssal álmodsz, a közeljövőben lehetőséget kapsz arra, hogy megfűszerezd a szerelmi életedet.

 

Hozzászólások: