Te és a házasság… Sok mindenről árulkodnak a csillagok!

Minden lány álma, hogy egyszer hófehér ruhában állhasson az oltár előtt kéz a kézben az igazival. Most megtudhatod, hogy csillagjegyed alapján, hogy mennyire fontos számodra a házasság!

Kos

Életedben nem kap fontos szerepet a házasság, legalábbis nem tart hosszú ideig. A Kosok nem házasságpártiak, de, ha rá is szánják a fejüket, csak azért teszik, hogy bebizonyítsák partnerüknek, hogy szeretik. A Kosok sajnos eléggé hűtlen fajták, nem tudnak kitartani egy ember mellett.

Bika

A Bika nő számára nagyon fontos, hogy csodálatos ceremónia legyen a nagy napon. Tiszteletben tartja a hagyományokat, de sokat ad arra is, hogy mit gondol a külvilág róla. Később, ha úgy érzi, hogy talán jobb lenne, ha különválnának, mégis soha nem tenné meg, mert óriási szégyennek tartja.

Ikrek

Az ikrek nem szereti a monoton hétköznapokat, ha nem biztosít számára a partnere változatos életet, akkor egészen biztosan nem köti majd össze vele az életét. Viszont, ha egyezik az életről alkotott képük, akkor hosszú házasságban élhetnek együtt.

Rák

A Rák nő mindent megtesz a partnere boldogsága érdekében, de ezt fordítva is elvárja tőle. Ha elhanyagolva érzi magát, és nem kap elég figyelmet, gyorsan benyújtja a válást.

Oroszlán

Nagy elvárásai vannak a partnerével szemben. Ha nem kapja meg az anyagi biztonságot, akkor úgy érzi, hogy nem értékelik eléggé. Ha megkapja, amire szüksége van, akkor egy egész életen át kitartó, és hűséges lesz.

Szűz

Nagyon fontos számára a család. Ha igazán szereti a férjét, akkor a házasság egy életen át fog tartani. Képes szinte bármit megbocsátani a férje számára.

Mérleg

Ha a dolgok nem úgy alakulnak, hogy a Mérleg kiegyensúlyozott legyen, akkor könnyen meggondolhatja magát. A Mérlegek házassága nem tart tovább 5 évnél, mivel, ha a szerelem elmúlik, nem hajlandó áldozatokat hozni. Az elején képes bármit megbocsátani, de később már hajthatatlan.

Skorpió

A Skorpió nő szeszélyes és impulzív. Ha van oka rá, ha nincs, mindig nagyon féltékeny a partnerére. Az a férfi, aki egy Skorpió nőt vesz el, bizony nincs túl fényes helyzetben, sokat kell tűrnie, és bizonyítania.

Nyilas

Ha a partnere nem felel meg az elvárásoknak, a Nyilas nagyon hamar végetvet a házasságnak. Mindig keresi az újdonságokat, nem szereti a nyugodt, kiszámítható életet. Nem jósolható túl sok idő egy Nyilassal kötött házasságnak.

Bak

Ha a Bak nő megtalálta, amit keresett a házasságban, könnyen megunhatja a partnerét. Nem igazán kitartó, és könnyen elkezd unatkozni, ha történik semmi újdonság.

Vízöntő

A Vízöntő nőnek szabadságra van szüksége, és, ha ezt nem kapja meg, könnyen elhagyja a partnerét. Szomjazik a sokszínűségre, ezért a házassága általában maximum 10 évig tart.

Halak

Család centrikus, de túlságosan pesszimista. Éppen ezért előfordulhat, hogy már nem bírja tovább a partnere a panaszkodást, a depresszív hangulatot, és kilép a házasságból.

Hozzászólások: