Ezért nem igazol vissza a pasi Facebookon: még akkor sem, ha ismer

Ha valakit ismeretlenül jelölsz be a Facebookon, és nem igazol vissza, ott egyértelműek az indokai. Ha viszont már találkoztál, beszéltél az illetővel, és ennek ellenére sem fogadja el a felkérésed, az gondolkodóba ejt.

Különösen akkor érinthet érzékenyen a dolog, ha a személy, akit ismerősnek jelöltél, egyben a kiszemelted is, és a felkérésed óta már járt fent a Facebookon, mégsem igazolt vissza, esetleg el is utasított. Vajon mi állhat a háttérben?

1516-girl-and-laptop

Korainak tartja

Nagyon valószínű, hogy a pasi csak azokat a személyeket igazolja vissza, akiket régebb óta és jobban ismer. Talán a ti ismeretségetek még fiatal ehhez, és úgy gondolja, korai, hogy egymás minden posztját és személyes dolgát lássátok. Ha mindenképpen szeretnél vele jóban lenni, próbálj meg többször találkozni, beszélgetni vele, és eleinte persze nem kettesben, de csináljatok közös programokat!

Nem emlékszik rád

Ha a srácnak sok barátja, ismerőse van, és rengeteg emberrel találkozik, akkor nem biztos, hogy mindenkit azonnal megjegyez. Lehet, hogy még két-három találkozás sem elég neki ahhoz, hogy csupán a nevedet és egy kis fotót látva azonnal fel tudja idézni, hogy ki vagy. Ezen a helyzeten segíthet, ha a jelöléshez mellékelsz egy üzenetet is, amelyben megemlítesz egy közös szituációt, amiről eszébe juthatsz. Ez ráadásul még abban is segít, hogy beszélgetni kezdjetek, és még jobban megismerjétek egymást.

Nem akar visszaigazolni

Sajnos az is benne van a pakliban, hogy a fiú egyáltalán nem is akar visszaigazolni. Amennyiben nyilvános az adatlapja, néha nézz rá, mert sokat elárul, ha változást látsz a jelölés időpontja után. Ha tudod, hogy emlékszik rád, és esetleg valamelyik barátnőd jelölését már elfogadta, nagyon valószínű, hogy ez a helyzet. Ebben az esetben nem érdemes foglalkoznod a pasival.

Hozzászólások: