MILYEN FÉRFIAKAT KERÜLJ JÓ MESSZIRŐL?

Ha ezeket tapasztalod egy férfival kapcsolatban, rohanj! Ebből nem lesz jó kapcsolat.
1. Áldozatként állítja be magát: soha senki nem értette meg, a nők kihasználták, az anyukája sem szerette, senkire sem számíthat. majd most rád? Aki ilyen mesékkel áll elő, az elvárja, hogy mindent megtegyél érte, és semmit sem fogsz kapni cserébe.
2. Veszélyes a fickó: hát igen, sok nőnek kihívás, hogy majd ő megszelídíti a nagyvadat. Aki két végén égeti a gyertyát, beleveti magát az életbe, a nők kedvence, nem veti meg az italt, a kemény helyzeteket. Nem fog változni, te mész tönkre a küzdelemben.

glavna-612x300


3. A csajok nagy barátja: éppen most kerültetek közel egymáshoz, ő pedig állandóan a nőket stíröli, flörtöl mindenkivel, aki elébe kerül? Ez nem csak egy rossz szokás. Amelyik kutya ugat, az gyakran harap is. Ha ennyire tiszteletlen, felejtsd el!
4. Senkivel nem tisztelettudó. Veled olyan, mint egy angyal, de a pincért lehordja, a szüleivel tiszteletlen, csak azokkal áll szóba, akiktő meg akar szerezni valamit? Ha valaki feltesz téged egy különleges polcra a kapcsolat elején, akkor nagyon hamar le fog onnan taszítani. Úgy fogsz járni, mint a többiek.
5. Teljesen odavan érted. te vagy élete értelme, amióta találkoztatok, minden a helyére került nála, soha többé nem akar elveszíteni. Ez azért veszélyes, mert túl nagy feladat valakinek a szerencsétlen életét ellensúlyozni. Az oké, hogy jól érzi magát veled, de legyen már rendben magával nélküled is.
6. Féltékenykedik. Ha nincs rá oka, akkor nagyon vigyázz, mert sohasem fogja betartani a határaidat, egy idő után az életed minden kis részét kontrollálni akarja majd. Az eszelős féltékenység nem a szeretet jele, hanem az önértékelés hiányára utal. Sokszor agresszióval társul.

Hozzászólások: