10+1 tipp, hogy túléld a várakozást a Trónok harca 6. évadáig

Befejeződött a Trónok harca 5. évada, búcsúzhattunk megint csak egy csomó fontos karaktertől. Ráadásul, a legtöbb történetszál olyannyira nyitva maradt, hogy helyenként még a könyvolvasók sem tudják megmondani, hogyan tovább. A várakozás pedig megkezdődött, hamarosan megkapjuk majd az első infómorzsákat arról, hogy kiket castingolnak az új szezonra. Kik térnek vissza és kik nem. Meg úgy egyáltalán, jönnek majd a forgatási képek, és megint lehet izgulni, hogy ne rontsák el a készítők a 6. évadot. Azt a 6. évadot, melytől George R. R. Martin ismét csak távol marad, hiszen egyetlen részt se fog írni a mester, inkább a regénysorozat következő felvonásán dolgozik. Jövő tavasszal aztán megint indul a verkli, az új etappal. Addig is azonban itt van 10+1 tipp, hogy mindenki túlélje a várakozást!

got10tipp

1. Kezdj bele a Vikingekbe! Nem fog sokáig tartani, 3 évad az egész, de közel annyi brutalitás és testiség van benne, mint a Trónok harcában. Ráadásul a sorozatot a Tudorok atyja hozta tető alá a History Channelen, akinek van már tapasztalata a történelmi szériák elkészítésében. Ragnar Lothbrok pedig legalább olyan menő, mint Tyrion Lannister!
2. Nézd újra az eddigi évadokat! De nem kell azért sietni, hiszen az az 50 rész elég gyorsan lepereg. Ha viszont türelmesen kanalazod a részeket, akkor kitarthat a következő szezonig. Akkor meg te lehetsz a legmenőbb a baráti társaságban, aki mindent tud az eddigiekről!
3. Ha pedig mégse tartana addig az újranézés, akkor vedd meg a könyveket és csodálkozz rá, hogy mennyi mindent megváltoztattak a tévésorozat készítői az eredetihez képest. Aztán meg válassz oldalt, hogy melyik verzió tetszik jobban!
4. A legmaradandóbb élmények azok, amelyeket személyesen él át az ember, menj el Dubrovnikba, látogasd meg Királyvárat, vagy vegyél részt azoknak az egyedi Trónok harca túráknak az egyikén, melyeket a horvátok kínálnak a turistáknak!
5. Kövesd a legnagyobb Trónok harca sztárokat Facebookon, Sophie Turner, Emilia Clarke, Natalie Dormer napról-napra igencsak érdekes anyagokat, fotókat osztanak meg a közönségükkel!
6. Nézd meg a július 1-től látható Terminator 5-öt, melyben a sárkányok anyját alakító Emilia Clarke főszerepel Arnold Schwarzenegger mellett!
7. Keress hasonszőrű társakat, akikkel együtt találgathatod, vajon Havas Jon visszatér-e a következő évadban!
8. Ha már nem bírjátok idegekkel, állítsatok Jonnak emléket.
9. Nevetgélj azon, hogy miképp reagáltak a legelvakultabb fanatikusok az utolsó rész fordulatain!
10. Készíts magadnak cosplay jelmezt és barangold végig az összes geek fesztivált, kezdve a PlayIttől a MondoConon át a PC Guru Show-jáig, és mutasd meg, hogy Havas Jon TE vagy!

+1 Ha tényleg komolyan gondolod, hogy túl akarod élni… ne csatlakozz az Éjjeli Őrséghez! Semmi szín alatt.

Hozzászólások: