Megszólaltak a prostik: Elárulták, mire vágynak valójában a férfiak

Több, mint 10 ezer férfi­val fe­küdt le, így úgy érzi, van mit ta­ní­ta­nia a nők­nek a férfi­ak­ról.

Egy 39 éves prostituált mesélte el, hogy valójában mire vágynak a férfiak. A Gwyneth Montenegro már túl van 10 ezer ügyfélen, és ezért elhatározta, tapasztalatait megosztja nőtársaival. 500-1000 dollárt kapott egyetlen óráért, és neves politikusokkal, zenészekkel bújt ágyba. Abba is betekintést nyert, hogy igazából mi is az, amit igazán akarnak a férfiak. Szerinte a legtöbben nem perverz sz…et akarnak, nem akarják kiélni beteges fantáziájukat a prostituáltakkal – írja a Ripost.

“A legtöbb férfi csak normális sz…et akart. És miután megkapta, nagyobb lett az önbizalma. Nem akarom a feminizmust bántani, de kiheréltük a férfiakat. Ez a legnagyobb bajuk, ezért lépnek félre, ezért vívódnak folyamatosan a kapcsolatukban. Csak azt akarják érezni, hogy ők irányítanak. Hogy valódi férfiként vannak kezelve” – mondta.

Szerinte a legtöbb férfi nagyon megijedt, hogy elvesztette az irányítást egy olyan világban, ahol már az is sz…izmusnak számít, ha kinyitják egy nő előtt az ajtót. “Sokan csak beszélgetni akartak, és persze volt, aki élvezte, hogy birtokolhat, ha még csak egy órára is. És erre nagyobb szükségük volt, mintha vad sz…et kaptak volna” – folytatta. A legtöbb sz…munkás egyetért ezzel, állítják: inkább pszichológusok, mint prostik.

Hozzászólások: