MONDJÁK: EZ A LEGEGÉSZSÉGESEBB ÉTEL A VILÁGON: LEVISZI A ROSSZ KOLESZTERIN SZINTJÉT ÉS A VÉRNYOMÁST, MEGELŐZI A SZTRÓKOT ÉS A SZÍVINFARKTUST!

AMELLETT, HOGY A DATOLYÁNAK FINOM ÉS ÉDES ÍZE VAN, AZ EGYIK LEGKIVÁLÓBB FORRÁSA A VITAMINOKNAK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKNAK, AMELYEK NÖVELIK AZ ENERGIASZINTET ÉS SZÁMOS EGÉSZSÉGÜGYI ELŐNNYEL IS JÁRNAK.

 

Egy nő arra vállalkozott, hogy 12 napon át napi 3 datolyát megeszik. Nem csak ő maga, hanem orvosai is meglepődtek azon, hogy ennyi idő alatt milyen változásokon ment keresztül!

JAVULT AZ EMÉSZTÉSE

A datolya jelentősen megoldotta az emésztési problémáit, beleértve a székrekedést, az emésztési zavarokat. Többször érzett a nő hányingert reggelente, amelyek teljesen megszűntek.

CSÖKKENT A FÁJDALMA

A datolya magas magnézium tartalma miatt csökkentették a fájdalmait, amelyet duzzadt lábai, gyulladt ízületei miatt érzett nap mint nap. Orvosilag bizonyított, hogy a datolya megakadályozza a szívbetegségeket és csökkenti az artériás gyulladásokat.

the-healthiest-food-in-the-world-it-can-lower-cholesterol-blood-pressure-prevents-heart-attack-stroke

RENDSZEREZŐDÖTT A MENSTRUÁCIÓJA

A nőnél épp akkor volt aktuális a havi menstruáció, amikor elkezdte alkalmazni a datolyát. Hallott a hormonokat rendszerező hatásáról és gondolta a mindig zavaros menstruációja esetében ez segíthet. Valóban így volt, a havi ciklusa abban az időszakban normális volt.

CSÖKKENT A MAGAS VÉRNYOMÁSA

A magas vérnyomással küzdő nő és orvosai is mind meglepődtek azon, hogy természetes módon csökkent a vérnyomása. Ez a datolya kálium tartalmának köszönhető.

JAVULT A SZÍVMŰKÖDÉSE

Tanulmányok is többsörösen bebizonyították, hogy a datolya B6-vitamin tartalmának köszönhetően valóban képes gyógyítani a szívet, megszüntetve ezzel a szív- és érrendszeri panaszokat.

Hozzászólások: