Melyik nőtől óvd a kapcsolatotokat? A férfi horoszkópja megmutatja

Ha szeretnél tisztán látni és időben rájönni arra, hogy melyik nő jelent veszélyt a kapcsolatodra, akkor most megtudhatod, párod horoszkópja ugyanis pontosan elárulja ezt. A kolléganő, a szomszéd, az anyós, vagy egy idegen az a személy? Nézd meg és előzz meg egy szakítást!

Kos

Ha a férfi kos, akkor rá leginkább a kos és a nyilas jegyben szülöttek vannak nagy hatással. A pároddal szinte bárhol megtalálják a közös hangot, a munkahelyen sincs biztonságban. A baráti társaságban is van olyan személy, aki azonnal megragadja a figyelmét, amint meglátja. Ha a baráti társaságában él nyilas jegyű nő, akkor egy vita során megeshet, hogy nála talál vigasztalást.

Bika

A Szűz és a Bika jegyű nőtől óvakodj,mert ők hatnak leginkább a párodra. Az anyósoddal is meglehet a bajod, ha az ő horoszkópja Szűz. Nagy elvárásai vannak feléd és semmi nem jó neki, amit te csinálsz, mindenbe beleszól, így a fia párkapcsolata is szúrja a szemét. A Bika jegyű nőkkel a mély, érzelmi szálakat találják meg, hamar belehabarodhat ezekbe a nőkbe.

Ikrek

A Vízöntő és a Mérleg jegyű nők lehetnek a riválisok, óvni kell tőlük a kapcsolatot, amennyire csak lehet. A Vízöntő nem rendelkezik szégyenérzettel, így a megcsalás és a szeretővé válás számára soha nem okoz majd lelkiismeret furdalást. A Mérleg jegyű nők imádnak flörtölni, hamar megtalálják a közös hangot és akár órákig el tudnak beszélgetni a pároddal szünet nélkül.

Rák

A szerelmetekre a Skorpió és a Halak jegyű nő jelent veszélyt. Ha a kollégái vagy a barátai között akad Skorpió, örömmel használja ki az alkalmat, ha kettesben marad a pároddal, a szexisége és a szenvedélyessége pedig magába bolondítja a férfit. A Halak nő felcsigázza a fantáziáját a rák férfiaknak, és ennek a kihasználásával ha lehetőség engedi, élni is fog.

Oroszlán

Párodra nagy hatást gyakorolhat a családi körében él Nyilas nő, aki mindig azt teszi és mondja, amit a párod hallani szeretne. Ha közeli családtagokról van szó, akkor jobban teszed, ha barátságos viszonyt ápolsz velük, mert ha szemet szúrsz számukra, célpontul vesznek. A Mérleg jegyű nő is veszélyt jelent a kapcsolatotokra, bárhol és bármilyen körülmények között képes flörtölni a pároddal, nem érdekli senki és semmi.

Szűz

A legnagyobb veszélyt a Bika jegyű nő okozhatja, kettejük között ugyanis elronthatatlan nyugalom és megértés uralkodik. A párod adhat a nő véleményére, még befolyásolhatja is bizonyos kérdésekben és döntésekben. Jobban teszed, ha vigyázol a Bak jegyű nőkkel is, mert nagy hatással vannak a Szűz jegyű férfiakra, úgy tapadnak ugyanis, akár egy pióca.

Mérleg

A Bika jegyű nővel remekül kijön, hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek és hamar megtalálják a közös hangot. A Bika nő ezzel tökéletesen tisztában is van és ezt ki is használja, amint van rá lehetősége. A Vízöntő nőre ugyancsak érdemes figyelni, hiszen ha ő a párod körül forog, abból nem biztos, hogy jó sül ki.

Skorpió

Soha ne akard birtokolni a Skorpió jegyű férfiakat, mert az visszafelé is megtörténhet, ami nem lesz kedvedre. A párodra a Skorpió, a Halak és a Rák jegyű nők jelentenek veszélyt. A Halak a romantikussággal, a Rák pedig az álmodozó természete miatt vonzza a Skorpió férfit.

Nyilas

Párodra és kapcsolatotokra a Kos és az oroszlán jegyű nők jelentenek veszélyt, de természetesen csak akkor, ha a férfi is hajlik efelé. AZ Oroszlán nők a kalandvágyukkal és a vakmerőségükkel, valamint humorukkal csábíthatják el a párod, akár egy régi barátból is lehet szerető. A Kos nő pedig az optimizmusával szédíti el a párod fejét.

Bak

A Bak jegyű férfi számára a Szűz jegy pontossága szimpatikus lehet. Ha az anyósod Szűz, nagy a valószínűsége annak, hogy meg lesz vele a bajod. A Bika jegyű nőkre is fordíts kellő figyelmet, mert érzékisége megragadja a Bak jegyű férfit.

Vízöntő

Nincs könnyű dolgod, ha Mérleg nő ólálkodik párod körül, ugyanis messze földön híres flörtölőmesterről van szó, aki nem rest bevetni semmilyen csábító praktikát célja elérése érdekében. Ha pedig Ikrek jegyű családtagja van, húga, nővére, anyja vagy más nő személyében, akkor jobb, ha tudod, nagyon manipulatív személlyel állsz szemben, aki akár ellened is beszélhet, így ajánlatos vele jóban lenned.

Halak

A romantikakedvelő Halak párod nagyon könnyen megtalálhatja a hangot a nosztalgikus, érzékeny, álmodozó Rákkal, aki e tulajdonságai révén barátból feljebb is avanzsálhat idővel. A Rák nők mellett a szenvedélyes Skorpiók szinte hipnotizálni tudják a Halak férfiakat, velük is érdemes vigyáznod, ha nem akarod elveszteni a párod. Ők ketten jelenthetnek veszélyt.

Hozzászólások: