4 ütős ok, ami miatt még egy jó kapcsolat is véget érhet!!

break_up_ripped_photo_600X369

Sokszor hallhattunk már olyanról, hogy egy évekig tartó házasság egyszerűen csak szakítással végződik. Van, hogy csak évek múlva jövünk rá, hogy nem is vagyunk egymáshoz valóak. Íme néhány dolog, ami miatt a legjobb kapcsolatok is véget érhetnek.

Különböző értékrend

Attól, hogy két ember jól néz ki együtt és jól érzik magukat egymással, még nem biztos, hogy otthon is rendben van minden. Ha az egyik fél például a munkát helyezi előtérbe, akkor a kapcsolatot háttérbe szorítja, vagy ha az egyik fél családot szeretne, de a másik nem, akkor bizony zsákutcába tart a kapcsolat. A legjobb dolog, ha már az elején megbeszélitek ezeket a dolgokat, hogy mit szeretnétek a későbbiekben, és ha egyetértetek akkor nem lesz baj.

Stressz

Ha túl sok stressz éri valamelyikőtöket, akkor a másiknak ott kell lennie mellette. Megértőnek kell lennie, még akkor is, ha nem értetek egyet a dolgokban. Ha nem értitek meg a másikat, akkor ne várjátok, hogy megjavul a kapcsolatotok. A sok veszekedés nem vezet semmi jóhoz. Ne csak a jó dolgokban legyetek egymás mellett. A bajban mindig nagyobb szükség van a társunk segítségére.

 

Más nézetek

Nem jelent semmit, ha jó a kapcsolatotok és sok mindenben megértitek egymást, ha más nézeteitek vannak az életről. Ebben az esetben próbáljatok meg beszélni róla, és akkor talán kompromisszumot köthettek. Ha meg tudtok egyezni, akkor próbáljátok meg folytatni, ha viszont nem, akkor ideje továbbállni.

Különböző életmód

Elmegy éjszakánként otthonról és egyedül hagy téged? Sok pénzt keresel és magatokra költöd, viszont ő szinte semmit nem vesz neked? Hiába élvezitek egymás társaságát, nem biztos, hogy minden nap reggeltől estig együtt kell lennetek. Valószínű az elején már kötöttetek kompromisszumokat olyan dolgokról, mint hogy mennyit legyetek együtt, hogyan költsétek a pénzt stb. Próbáljátok ezeket nem felborítani. Ha megegyeztek az ilyen dolgokról, akkor a jövőben nem lesz közöttetek semmi probléma.

Hozzászólások: