Ez a legjobb gyógymód, ha érszűkületben, érelmeszesedésben szenvedsz!

Az érelmeszesedés és az érszűkület sajnos sok embert érint, amelyre az alternatív gyógyászatban is létezik orvosság, ami hatékonyan gyógyítja ezt a betegséget.

Hozzávalók:

  • 30 gerezd fokhagyma
  • 5 db egész citrom

Elkészítés:

Pucoljuk meg a fokhagyma gerezdeket és vágjuk apróra őket. A citromot mossuk meg szódabikarbónás vízben, amit utána héjával együtt vágjunk apróra, majd egy turmixgép segitségével keverjünk össze a fokhagymával. Tegyünk fel 1 liter vizet főni és a masszával keverjük össze. Szűrjük át és tegyük egy üvegbe. Figyeljünk rá, hogy fémmel ne érintkezzen a keverék!

érszükület-érelmeszesedés-elleni-recept

Naponta 1 kupicával fogyasszunk el belőle főétkezés előtt vagy után.

Ha heti 3-szor már megismételjük a kúrát, a test azonnali regenerálódásnak indul .Az érelmeszesedés és annak mellékhatásai jelentősen csökkennek majd, akár el is múlhatnak. 3 hétig napi rendszerességgel végezzük a kúrát, majd tartsunk 8 nap szünetet és ha szükséges, ismételjük meg újból az egészet.

Mindezt követően jelentős változásokat tapasztalhatunk majd, amely akár egy teljes éven át képes jó egészséget biztosítani. A fokhagyma kellemetlen szagának elűzésében a citrom segít majd, így nem kell tartani a kellemetlen lehelettől!

Hozzászólások:

3 thoughts on “Ez a legjobb gyógymód, ha érszűkületben, érelmeszesedésben szenvedsz!”

Comments are closed.